- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- A karcsúság ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ck.
addikt
Dettó, nekem eddig a napi lencsék jelentették a legjobb alternatívát, akár hosszabb 16-18 órán át is, ill. most PureVision-t használok, eleinte szokatlan volt, kicsit törte és száraz is volt a szemem, de már lassan másfél havi használat után elég jól hozzászoktam és egyre észrevétlenebb a viselete. Néha érzem azért hogy száraz, de általában cseppentés nélkül magától elmúlik. Olyan lencsével még nem találkoztam, amiben egyáltalán nem száradt volna a szemem. Olvastam korábban Te is PureVision-t használtál, váltottál Day&Night-ra, vagy most melyiket használod?
Javaslom látogass el a napfényparkban lévő ofotértbe, hétköznap és hétvégén is egész estig nyitva vannak, segítenek mindenben, eddig ők voltak messze a legkorrektebbek, pedig elhiheted, felkerestem már jópár optikai szaküzletet a száraz problémáimmal.A Kelemen utcaiakat pedig messziről kerüld, ha nem akarod a pultot rájuk borítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nők, nőügyek (18+)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest