Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
scorpy02
aktív tag
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Nézegess youtube-on technikákat. Te már abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy bőven találhatsz ilyen jellegű videókat. Én kb 12 éve kezdtem hordani lencséket, szerintem akkor még a youtube nem is létezett, vagy csak nagyon kezdetleges volt.
Első nekifutásra amúgy én is otthagytam az egészet a fenébe. Én is nagyon szerettem volna váltani szemüvegről, de egyszerűen lehetetlennek tűnt, úgy el lettem miatta kenődve, hogy hanyagoltam is a dolgot pár hétig. Segítséget se nagyon kaptam. Beültettek hátra, aztán hajrá. Mikor megint visszamentem, kb a fél délutánom ment rá mire sikerült egyszer betenni és kivenni. Utána pár napig otthon úgy ment a dolog, hogy ha indultam valahova, már fél órával előtte neki kellett üljek, hogy beszerencsétlenkedjem őket.
Aztán ha már sokat gyakorlod, és sikerül kiiktatnod a reflexet, egy idő után kb 10 mp lesz az egész művelet. Ne add fel, mert baromi nagy sikerélmény lesz mikor elsőre beteszed, meg baromi jó érzés lesz mikor újra teljesen élesen látsz szemüveg nélkül. (esetemben -3,5 dioptriás szemüveg után, hát gondolhatod).
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Aztán ha már sokat gyakorlod, és sikerül kiiktatnod a reflexet, egy idő után kb 10 mp lesz az egész művelet. Ne add fel, mert baromi nagy sikerélmény lesz mikor elsőre beteszed, meg baromi jó érzés lesz mikor újra teljesen élesen látsz szemüveg nélkül. (esetemben -3,5 dioptriás szemüveg után, hát gondolhatod).