- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Felkészült a Redmi 15C
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
írtam neki mélt.
-
-
de nekem nincsenek is ilyen fülek, pedig elvileg kéne, hogy legyenek, és a leírás is szinte rögtön velük nyit.
az a sárkányos letöltés gomb... olyan szinten nem illik az oldal összképébe, nem találok rá szavakat, bár nem ez az egyedüli elem, amire igaz ez.
az hogy szép vagy nem szép, ízlés dolga - legyen, de hogy ennyire ne legyenek összhangban a stíluselemek... -
-
-
Azt hogy lehet megoldani, hogy a háttér minden esetben a képernyő közepére legyen igazítva?
-
válasz
sz.balazs.95 #31 üzenetére
senki?
-
hogy lehet görgethető listát készíteni?
Úgy értem, hogy van egy oldal, és azon belül ha az egér görgőjét használom, csak a lista gördüljön, semmi más.más: a háttérkép nem jelenik meg az oldalamon. mi lehet a gond?
most már oké. -
Sikerült!
Az alábbi módon csináltam:
1. Beszúrtam egy horgonyt. adtam neki egy nevet.
2. A másik oldalon a hivatkozáshoz hozzáírtam a végére ezt a nevet egy #-tel. -
-
-
-
Olyat hogy lehet csinálni, hogy ha egy hivatkozás rámutat egy weblapra, akkor ne csak a weblapot nyissa meg, hanem egy meghatározott sorra menjen a böngésző? pl. a 20. sorra menjen, miután megnyitom az oldalt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest