Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz HUNRobar #18109 üzenetére
Nekem h100i elite capellixem van, és még mindig nem rémlik az USB csati, de hazaérek, ez lesz az első, hogy megnézem az enyémet.
Szerintem amúgy nekem, illetve az enyémen nincs ilyen, hanem fix rögzítésű, de a másik fele ugyanez lehet, és nekem megy a commender coreba, amit alapból adnak hozzá.Itt szerintem a kulcskérdés az lesz, hogy megy e, lehet e vezérelni a Corsair játékvizeit commander, tehát gyári vezérlő nélkül.
Lévén a Corsair cuccokhoz ez alapból jár, de még a házakba is tesznek egy nodet, ami kb egy hubnak felel meg, fent áll a halvány esélye annak is, hogy ez egy szükséges alkatrésze a rendszernek, viszont ezt csak holnap tudom kipróbálni, mert hajnalban nem szedném szét a gépet. -
Találtgyerek
veterán
válasz HUNRobar #18108 üzenetére
Ventilátor, pumpa sebességet lehet állítani meg RGB-t.
Pumpánál a programban pár %-ot enged szabályozni. Sok értelme nincs. Ventiket tudod alaplapról. Az a kis RGB-s felirat ami a blokkon van, az meg olyan színben megy amilyenen akar. Hűtési teljesítménye jó?[ Szerkesztve ]
06-3o/9759I39
-
törölt tag
válasz HUNRobar #18104 üzenetére
Szia
Nekem Corsair cuccom van, és sajna nem vagyok otthon, de így emlékezetből, nincs azon semmilyen USB csatlakozó. A ventikhez, amennyiben RGB, két vezeték megy, ha csak sima, akkor egy, és az PWM-es csatlakozó.
Elvileg a Corsairokhoz jár vezérlő is. Nem lehet, hogy nem eredeti ventik vannak rajta?
Amúgy teszel/veszel rá másikat. Esetleg gyárit (ML120 nálam)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThermalTake processzor vízhűtés újszerű 6hó jótállással!
- Új bontatlan Alphacool Eisblock Aurora Acryl GPX-N RTX 4090 + Backplate (Referencia kàrtyákh (13429)
- GPX-N Alphacool Eisblock Aurora Plexiglass RTX 3090/3080 with Blackplate
- Thermaltake TH240 ARGB Sync Black
- ASUS ROG Ryujin II 240 (90RC00A0-M0UAY0) - ÚJ, BONTATLAN, SZÁMLÁS, GARANCIÁLIS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest