- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- TKSTAR TK905
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marco0007
aktív tag
Ha már megnyílt a topic, bejegyzem elsőként ezt a csoda masinát
RAIJINTEK Triton
Nagyon jó cucc, prime alatt nem ment 60fok fölé a hőmérsékletem illetve BF4 alatt (3óra) 45fok körül mozogtak az értékekAzt mondják hangos a pumpa és a 2 venti. Nah most merem állítani, hogy nem tudtam az elején megmondani, hogy működik e az egész rendszer vagy sem (pedig világítottak a ledek). Beletöltöttem a színezéket és onnantól tudtam, hogy megy
(befestette az egész rendszert). Sajna nem rendelkezem szép felbontású kamerával így sajna nem tudtam megcsinálni az első magyar unboxingot és persze tesztekről is csak kép lesz. Eddig bátran ajánlom kategória nálam
Illetve van olyan ventilátor amit esetleg felrakhatok a radira a gyáriak helyett és mondjuk jobbak a hűtési eredményeik? Vagy mondjuk tiszta fekete?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest