Hirdetés
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Kodira hbo max addont honnan tudnék letölteni?
Köszönöm
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Egy problémám lenne, remélem tudtok segíteni.
Hbomax windows alatt számítógépen tökéletesen működik.
Kodi alatt viszont vannak gondok.
Coreelec+kodi. Fent van a hbomax addon.
Slyguy 0.11.0
Sorozatok abszolút nem indulnak el, filmek közül is csak 1-2...
Mi lehet a baj?
Mit kellene tennem, hogy minden tökéletesen elinduljon?
Köszönöm előre is.
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
mayday00
őstag
Szia. megoldódott a gond. Ugyebár már nem felhasználó névvel kell belépni, hanem email címmel. Régebbi verzióban még a felhasználó név volt benne. Az új verzió már nem fogadta el. Ezért dobott le. Most kapcsoltam, hogy már email cím + jelszó kell... Felhasználó név + jelszó helyett
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Szép estét mindenkinek . Problémám lenne. hbogo eu 2.6.2 verzió. Folyamatosan hibát dob ki. Csak nagy nehezen tudok belépni sokadik próbálkozására. Lejátszani semmit sem tudok. Régebbi verzió tökéletesen működött. Szerintetek mi lehet a gond? Ritkán 404 hibakód is kijön a 403 után.
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
Köszönöm. NeoU1ezen gyárilag rendes android van ha jól tudom Android 5.1. Ha erre telepíteném akkor menne akadás nélkül a 1080p? Lehetséges amúgy? Belső tárhelyére Androidra rakni? Ilyen hasonló megoldások sem léteznek?
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Szép estét. Legfrissebb CE-netflix. 720p nem akad, 1080p akad a film. Ez mitől lehet? 905 a boxom, 2 giga ramos. Minix NeoU1. Gondolom valamit állítanom kellene rajta? Minden gyári beállítás rajta még. Csak furcsa, mert sokkal komolyabb cuccokat szoktam nézni rajta és nem akad. Van egy seed szervere, arról közvetlen nézem a filmeket. 30-40gigás remuxokat elindítok és nem akadnak. streaming vagy hogy mondják.. HboGo nem akad. Semmi sem akad, csak a netflix. Mitől lehet? Mit kellene állítanom? Köszönöm., Előtöltés sebességét kellene valahogy gyorsítani? Mi lehet a megoldás?
[ Szerkesztve ]
-
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Szép estét. Nálatok működik a netflix Kodi alatt? CoreElec legfrissebb, netflix addon legfrissebb. Belépni nem tudok. Key error hiba. ...... Mi van ilyenkor? Köszönöm.
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Egy elég érdekes problémám lenne. Ilyennel még nem találkoztam.
CE- hbogo..Minden filmet, sorozatot megnyitja, meg tudom nézni stb..
Kivéve egyet. Devs ez a sorozat neve. Rámegyek, majd alul kijön a hibaüzenet. HboGo hiba..további információk a hibanaplóban. Újra telepítettem a programot, ugyan ez a hiba.
Miért van az, hogy ezt az 1 sorozatot nem nyitja meg, nem tudom nézni?
Megnéznétek, hogy nálatok megnyitja? Számítógépen megnyitja, telón nem próbáltam. Boxon nem nyitja meg.
Köszönöm."A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Kodi 17 Krypton 8.2.3.1 van a boxomon. Vannak rajta a kép beállításoknál ilyen menüpontok.
- A mentesítés módja. (ki, váltottsorosság mentesítés fél képkockasebesség, váltottsorosság mentesítés, Bob, keverés.
- Képskálázás módja. (bilineáris, legközelebbi szomszéd.)
- Utófeldolgozás.
Ezek mik, mit jelentenek? Örülnék ha valaki elmagyarázná.
Köszönöm előre is.
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Kodiban a cachet hogyan kell törölni? Tulajdonképpen mire jó a cache törlés?
-
mayday00
őstag
-
mayday00
őstag
válasz Tarek El-Ali #11096 üzenetére
Milyen felbontású filmeket szoktál nézni róla? 720p, 1080p?
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Van itt olyan tag, akinek van seed szervere, ftp-n vannak a cuccok, és közvetlen a ftpről nézi a filmeket stb? Nem tölti le, hanem szeróról nézi közvetlen.
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Szép estét mindenkinek. Egy kérdésem lenne hozzátok
<buffermode, cachemembuffersize, readbufferfactor pontosan mit jelentenek? Teljesen nem vagyok tisztában hogy mit is jelentenek..
Szeretném ha pár mondatban segítenétek. Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Egy korszak vége
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Tőzsde és gazdaság
- Apple notebookok
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest