Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • brazos

    senior tag

    válasz blakey #35118 üzenetére

    Vagy inkább a régi widevine törlése, (persze előtte elmenteni a widevine cdm könyvtárat!) és utána újratelepíteni a widevine-t.
    Ha azt látod, hogy az Inputstream Helper frissítő/újratelepítő ablakában nem fut végig a csík, és nem ajánlja fel elfogadásra a licencet, akor baj van. Ilyenkor jellemzően már a művelet is megszakad és az Inputstream Helper kiírja, hogy nem tud csatlakozni.
    Ekkor még egy esély azért van, bár ez nem túl publikus, a régi widevine cdm könyvtárban lévő libwidevinecdm.so valamint a License és a manifest.json fájlokat kézzel kitörlöd az említett könyvtárból, (persze előtte nem árt azért még ezeket elmenteni, hátha kellhet esetleg) és helyettük beszerezni egy magasabb verziószámú widevine csomagot. Ezt meg lehet tenni a legfrissebb Chromium verzió(90.xxx) letöltésével, majd abból kézzel kimenteni és a kodi-ba a widevine cdm könyvtárba bemásolni a szükséges új fájlokat, a libwidevinecdm.so valamint a License és a manifest.json fájlokat.
    Vagy keresni kell a neten egy olyan widevine zip-et, amibe ezek már ki lettek másolva a friss Crome böngészőből. Például ez egy ilyen csomag:
    widevine-cdm 4.10.2209.0-win-x64.zip - ha windowsos kodihoz kellene-
    widevine-cdm 4.10.2209.0-linux-x64 - ha linux alapú kodihoz kellene-
    Ezután a kézzel történő frissítés után már az Inputstream Helper-t nem kell újra lefuttatni, hiszen már így a Kodi-ban, a widevine cdm-ben ott van a friss libwidevinecdm.so valamint a License és a manifest.json fájl.
    Az ellenőrzéshez nálam bevált módszer, ha a kodi-ba letöltjük(ha még nem lenne meg nekünk) az M3 addont, (ugyanis ehhez is szükséges a megfelelő, új widevine) telepítjük, majd elindítjuk, és az élő adás pontra kattintva elindítjuk az M3 műsorát, ha mindent jól csináltunk, menni fog, nálam így gond nélkül működik.

Új hozzászólás Aktív témák