- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibor66
újonc
válasz
DoItYourself
üzenetére
HMS- home media server
-
Tibor66
újonc
Üdv mindenkinek! Telepítettem a Kodi 17.6 a laptopomra, abban a tudatban, hogy ugyanúgy működik mint a HMS. A videók megnézésekor nincs is semmi problémám.
Először is mim van: laptop, Samsung HT-J4550 Blue ray, Technika TV mind egy hálózaton belül.
Tehát telepítettem a Kodit a laptopra, IPTV, mindent szinte. A Tv képernyőjén csak két könyvtár jelenik meg: Music library és a Video Library. Tehát az IPTV nem jelenik meg sehol. A HMS-nél ez Filmek mappában Internet TV alatt volt elérhető.
Sajnos a DVD-re nem tudom hogyan lehet telepíteni, mível is a VEWD van rajta, és nincs lehetőség, vagyis pontosabban én nem tudom, hogy lehet hozzáadni widgetet (DNS csere nem megy, az UPC nem engedi).
Ha valaki tud valamilyen segítséget- előre is köszi és vendégem egy jó cseh sörre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- SSD kibeszélő
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS routerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest