Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
banlakiek
csendes tag
válasz
DoItYourself
üzenetére
Én ezt nem értem ...gyári visszaállítást csináltam a boxon,visszaállt gyárira minden.A Kodi is 16.1-re.Most a DTS működik,de a DDigital nem kodi-n keresztül.
Melyik az a 16-os kodi release,amin mind a két hangformátum működne egyszerre?
Köszönöm! -
banlakiek
csendes tag
válasz
DoItYourself
üzenetére
A Mboxom:MXIII-G 6.0.1-es android verzióval van.A külső vinyó a mboxba van csatl.-va.Érdekes,ha az android mediaplayer-ével játszom le a filmet,akkor DD5.1,és a DTS is működik.De ha Kodi-n keresztül indítom,akkor DTS már nem kapcsolódik,pedig pipa megvan.Esetleg próbálgassak többféle releases-eket,google play-en keresztül frissítsek,vagy várjak,hátha kiadnak nemsokára egy újabb fix Kodi17...18....-at,és ez javítva lesz?Vagy, hátha csak egy codec-et kell letölteni a kodi-hoz?
Melyik most a legfrissebb,legbiztosabb releases?17.1 rc1?-Még egy kérdés:a kodi.tv,nightlies apk-k?,azokkal is lehet frissíteni?
Köszönöm! -
banlakiek
csendes tag
Sziasztok!Segítséget kérnék!:
Androidos boxomon frissítve 17-es Kodi.A passtrought engedélyezése után a DTS hang
nem kapcsolódik az erősítőn.Ez még mindig Kodi 17-es hiba,vagy esetleg máshol
egy beállítás vagy pipa hiányzik...?
Köszönöm előre a válaszokat&segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3964, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest