Hirdetés
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Svédország csendes tag Hát ez nagyon komoly volt... Át kellett állítanom a rendszeridőt az automatikus helyett saját beállításúra, és utána működött minden...  Erre nem is tudok mit mondani...  
- 

Svédország csendes tag Ja, és ha Wifi kapcsolatra állítom az eszközt, akkor a Wifi Analyzer program is szépen mutatja az aktuálisan elérhetős sávszélességet... 
- 

Svédország csendes tag válasz  headhunter

üzenetére headhunter

üzenetéreHeadhunter és arty köszönöm a tippeket, szépen sorban ki fogom próbálni őket. De most egy újabb probléma merült fel...  Az mitől lehet, hogy mind a vezetékest és a wifi kapcsolatot látja a Himedia, de egyik alkalmazáson kersztül sem tudok kapcsolódni a nethez, se google fiókot nem tudok létrehozni , se a google play-t nem indítja el (azt írja ki, hogy probléma merült fel a Google szerverrel való kommunikáció során)...  
- 

Svédország csendes tag arty a (#258) számú bejegyzésem után kérdezted, hogy a kodi alatt látom -e a hdd-t? (systerm info/storage). Az a helyzet, hogy megnéztem a rendszerinfó-ban a háttértárak menürészt és csak a /mnt/internal_sd látszik, ami szerintem egy beépített tárhely. Ha kilépek a KODI-ból és elindítom a már eredetileg is rajta lévő MX Player Pro-t, ott minden további nélkül látja a külső HDD-t, aminek egyébként NTFS fájlrendszere van, bár nem tudom, ha FAT32 lenne, az változtatna e-e bármit is a dolgon, azon kívül, hogy nagyméretű fájlokat nem tudnék rámásolni. Valami ötlet, hogy mit kéne tennem, vagy mit kéne állítanom?! 
- 

Svédország csendes tag Sziasztok! Van egy HiMedia H8-am, de a KODI-t elindítva a programon belül sehogy sem tudom előcsalogatni a filmjeimet.  A filmek egyébként egy My Passport Ultra 2 TB -es Hdd-n vannak, amit külsőleg csatlakoztatok a médialejátszóhoz. A filmek egyébként egy My Passport Ultra 2 TB -es Hdd-n vannak, amit külsőleg csatlakoztatok a médialejátszóhoz.A médialejátszó programját használva látja a HDD-t és rajta a filmeket, de itt sem rendezni, sem borítót letölteni, stb nem tudok és a KODI felülete is sokkal jobban tetszik  Valakinek van valami ötlete, hogy mit nézhettem el?  Előre is köszönöm az okosságokat  
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Linux kezdőknek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Vicces képek
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Bittorrent topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- ÚJ egy bontatlan Apple AirPods Pro 2 USB C ! 1 ÉV APPLE GaranciA ! FQXMQG16J2
- Akció - Új, 2 év garancia! Sencor SSS 6300 NYX 2 hangszóró
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- Apple Airpods Pro 2 megkímélt usb -c
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest