Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Megtetszett a Xiaominak a TriFold kicsomagolása, hajlik a jövőre
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vashal
tag
igen végre sikerült beüzemelni a yatse-t.nem rossz.hogy linkeltél visszaolvastam 2 oldalt hogy miről szólt és láttam hogy irta valaki a kodi frissítést.benéztem a playbe és irta is hogy frissíthető.megcsináltam és most jónak tűnik.
.mert ezt az eszközt beüzemelve vettem és lehet nem tudom hogyan sikerült a kodi telepítése 
a másik hogy nem akartam kábelezni ezért választottam ilyen wifi-s eszközt.mire gondolsz a wifi állításon?mit lehet?
a harmadik pedig hogy hogyan kell értelmezni azt a sok mindent amit fényképeztem
.nem igazán értem mi mit jelent. -
vashal
tag
sziasztok
miért van az hogy nem folyamatos a film lejátszás?főleg avi ,dvd iso de mkv-nál is látható hogy folyamatosan megakad utána felgyorsul a film egyfolytában néhány másodpercenként.a hang az nem ugrik csak a kép.mxiii-g kodi 15 wifi-vel csatlakozik egy ubee routerhez az pedig lanon a géphez.a gép procia 25-35% közül van, giga lanos a vinyó is alig van használva.
ja és nagyobb mkv-nél elmegy a hang csak kép van.
-
vashal
tag
Köszönöm a válaszokat
-
vashal
tag
sziasztok
a múltkor irtátok,hogy az "O" billentyűvel lehet előhivni lejátszás közben a média infókat de nekem mxiii-g van.azon hogy lehet megnézni?
-
vashal
tag
sziasztok
vettem egy mxiii-g lejátszót amin kodi-t próbálok használni de nem egészen sikerül.van egy p3 gépem amin filmek vannak megosztva.lanon csatlakozik a routerhez onnan wifi-vel az mxiii-ba.ha a kodiban belépek a p3 gép megosztásaiba egyszer kér felhasználónevet+valami kódot egyszer nem.és még ha vissza akarok lépni az előző meghajtóra akkor is néha kéri és nem enged be.mi lehet a gond

Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sweet.tv - internetes TV
- One mobilszolgáltatások
- Hamarosan érkezik az Atomic Heart utolsó DLC-je
- Megtetszett a Xiaominak a TriFold kicsomagolása, hajlik a jövőre
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Futás, futópályák
- Kuponkunyeráló
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- ASTRO A50 5th gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.mert ezt az eszközt beüzemelve vettem és lehet nem tudom hogyan sikerült a kodi telepítése 
.nem igazán értem mi mit jelent.