- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggaben1
tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném a következő kérdésben.
Van egy CX-919-es Android Stickem amin eddig a legnagyobb megelégedésemre futtattam SPMC-t,Sambán megosztott tartalommal. 720P videó lejátszás közben 25-30% processzor terheléssel minden szuper. Eddig csak TV-vel használva,tényleg minden tökéletes.
Azonban most beszereztem egy házimozi erősítőt és szerettem volna az 5.1-es hang gyönyöreit élvezni de sajnos eddig kevés sikerrel.
Ha SPMC alatt engedélyeztem a "Passtrough"-t illetve minde szükségeset beállítottam,akkor csak gyors cicergés hallatszik a hangszóróból és az erősítő szerint sincs DTS hangfolyam. Ha ugyanezt a KODI-val próbálom,akkor ugyanazzal a videóval már van hang,az erősítőn is megjelenik a DTS sáv jelzése de sajnos elkezd a lejátszás szaggatni.Konkrétan kb. minden 2-3 másodperc után megakad kb. fél másodpercre a lejátszás.
Próbáltam más videókkal is és ugyanez a helyzet.Van valami tippetek esetleg,hogy merre lenne célszerű elindulni a megoldás felé?
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Anime filmek és sorozatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Automobilista 2
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest