- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
Köszi, de pont a HD hangoknál akadtam el a táblázatban, mert zárójelben mi lehet az a "Via Kodi"?
Nameg az, hogy "Not Bitstreamed", mit jelent? Azt hogy kódolás nélkül továbbküldi, vagy kódoltan küldi?
Mikor ilyen Angol rövidítésekkel találkozom, nem tudom eldönteni a szövegkörnyezetből, hogy mire vonatkozik és mire nem.
-
c4
őstag
Feltettem, de például a NAS-ról nem támogatja a lejátszást. Emellett nem lehet úgymond "társítani" a gyári lejátszót, minden lejátszás megkezdése előtt ki kell választani, melyik lejátszó szoftvert szeretném futtatni. Most a magyar sorozatok médiatárba integrálásával küzdök.
-
c4
őstag
Köszi, feltelepítettem.
Sikerült valahogy (nem tudom hogy) elérni hálózatból a NAS-t. Saját médialejátszójával akadás mentesen visz mindent eddig. A Kodihoz is hozzáadtam a meghajtókat, de szaggatva játssza le a filmeket, valamint nem lehet magyarítani (vagy még én nem találtam meg) a kezelőfelületet. A BD struktúrát sem ismeri fel,
a feliratváltás, pozicionálás, hangváltás teljesen eltér a beépített lejátszóétól, így a vezérlése is más.Egyértelműen nehézkesebb is.
A főképernyőhöz nem lehet a felmountolt és a hálózati könyvtárat hozzáadni? Mert ez így egyelőre elég nehézkes tallózási metódus. Wi-Fi-ről a BD már szaggat. (Csak próba volt, nem cél.) -
tozso76
aktív tag
Tegnap fizettem, ma már küldött egy fotót az eladó a csomagomról, rajta a nevemmel és egy csomagszámmal. Kíváncsian várom én is ezt a BFS 4K nevű kütyüt. Amit linkeltél Orosz oldal, biztos jól fog jönni. Beregeltem, egész komoly supportot ad az Orosz csapat. Van egy jó pár ROM, portolás a játékoshoz.
Egy másik érdekes dologra, a cnx-software oldalán akadtam. USB3 porton 100MB/s sebességgel olvas NTFS hdd-röl. SMB-n, wifi-vel 3,7MB/s olvasást mértek. Egy 50 dolláros játékostól, azért ezek elég tisztességes adatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged