- iPhone topik
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztojcsi
tag
A BsPlayer 2.1 ezt írja:
Unknown file format () or corrupted file.
A Media player 11 pedig ezt:
Windows Media Player cannot play DVD video. You might need to adjust your Windows display settings. Open display settings in Control Panel, and then try lowering your screen resolution and color quality settings.
Több dvd-t is kipróbáltam, és ugyanez. Azt is kipróbáltam hogy image fájlban volt a dvd, és bemountoltam. És az asztali lejátszó meg lazán viszi a filmeket. -
Sztojcsi
tag
Miért van az hogy egy szimpla dvd-t nem tud lejátszani se a bsplayer, se a media player? Pedig k-lite full codec pack is fent van a gépen, és más formátumok pl: avik is mennek.
Amúgy nem feltétlenül codec problémára gyanakszom, csak nem tudtam hol tegyem fel ezt a kérdést.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Goddess of Victory: Nikke
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest