- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
Új hozzászólás Aktív témák
-
dehogy irtam ki mindent. nem tehetem. de nem is ez a lényeg.
szoval irtam egy dvd lemezt, ezáltal felszabadult 1 dvd-nyi hely a winyomon. és igy van hely a linux-nak. most küszködik a pq a 60 giga áthelyezésével.
majd talán reggel telepitek.
egyébként nem lehet olyat csinálni, hogy megadom a linuxnak hogy honnan töltse be a profilokat beállitásokat?
konkrétan nem lehet ezt belöni a cd-n, majd a modositott cd-t kiirni és azt használni?
[Szerkesztve] -
hát izé, aha.
szoval nekem van 2 particiom, de mind a 2 ntfs.
szóval valoszinüleg akkor nem használja, mert ugy emlékszem, hogy linux részről nem nagyon megy az ntfs irás.
bár rég linuxoztam, ezt nem tudom biztosan.
viszont holnap kiprobálom barátnőmnél is ezt a mobil linuxot, és ha van értelme veszek hozzá egy pen drivot. gondolom 64 mega elég lesz. persze elöször keresek, hogy mindez megvalositható-e.
kész a dvd irás, most már van helye az uhu-nak. .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest