- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegyirabló
veterán
Ja, ezt sejtettem, Bioware sajátosság. Dragon Age Originsben fajtalankodtam a boszorkánnyal, de rossz vége lett, mert állapotos lett. Egyrészt családi pótlék, másrészt boszorkányok csak ne szaporodjanak.
Azóta ezt a szálat elkerülöm a Dragon Age játékokban, és itt is így döntöttem.
Nem lesz két nap...hatvanhét óra játékon vagyok túl, és szó szerint sehol nem tartok még. Messze van a vége.
-
Hegyirabló
veterán
Na jó, ha nem is orrba-szájba, azért egy-két hülyegyerek ott is van. Viszont hogy írjak valami pozitívot is, valamit csináltak a grafikával, mert az egész sokkal élesebb nekem, a feliratok és a különféle ikonok is (kurzor, szkennelés, stb). Meg mint ha a zörejeken is dolgoztak volna egy kicsit.
-
Hegyirabló
veterán
-
Hegyirabló
veterán
Jó. Akkor nekem ennyi volt ez a játék. Sajnálom, mert egyre jobban tetszett.
Persze abszolút megmutatja az emberiség individualizmusát és intoleranciáját ez a kérdés is. Számtalan játékos ír olyanokat, hogy "Akkor ne játssz, amíg tart!", meg "Nem értem miért zavar ez téged!?", stb. Vajon miért olyan nehéz elfogadni azt, hogy valakinek ez nem jön be?
-
Hegyirabló
veterán
Értelek, de és meg is találtam, de a kérdés továbbra is az, hogy miért van ez rámerőltetve, miért kell klikkelgetnem? Miért nincs egy dedikált gomb, hogy "hide", és kész. És akkor most klikkelgetnem kell január 11-ig?
Valami buffot vagy abilityt írnak, "bah humbug" (Dickens: Karácsonyi ének után), csak nem találom.
-
Hegyirabló
veterán
Nem szeretném ezt csinálni, és nem is túlzottan tetszik. Ne felejtsük már el, hogy ez egy szolgáltatás, amiért fizetek. Játszani szeretnék, és nem ökörködni. Te mit szólnál hozzá, ha rád kényszerítenék valamit, amit te nem szeretnél csinálni? Ha ezt nem lehet megoldani, akkor én itt hagytam abba a játékot. Ahogy látom, elég sok felhasználót zavar ez a dolog.
-
L3zl13
nagyúr
A "szedj össze 45 medált" objective-re gondolok.
Én sem élvezem, főleg mert béna vagyok benne, de a GS miatt van amikor ráfanyalodom.
Pl nálam a Complete Chapter XY vagy a Dark Project craftolós nem játszik,de ha tudom valamelyik 12 pontos objective-t teljesíteni akkor igyekszem megcsinálni. -
-
Hegyirabló
veterán
Most hagyom el Tarist. Megyek a kristályos bolygóra. Bár, 52 szintű vagyok, még pedig ezek szerint alap sztoriban. Lassan legyőzhetetlen leszek, és ezt utálom az ehhez hasonló fejlődős játékokban. Divinity: Original Sin például pont nem ilyen, ott végig izzadsz az ellenfelektől. Igaz, hogy az valódi, turn-based RPG, nem ilyen realtime, mint ez, amit valljuk be, csak nevében RPG.
-
Hegyirabló
veterán
Kérdésedre válaszolva, hogyan kerültem oda.
Békésen sétálgattam flottán, erre ott áll egy droid, lila háromszöggel a feje felett. Mondom, milyen jópofa, beszélgetni szeretne velem. Azt mondja, menjek fel egy hajóra. Ott volt egy Yoda-imitátor, aki hallucinált egyet valami rég halott spinével. Így indult az egész.
-
Hegyirabló
veterán
Itt alulról a harmadik hozzászólásban elmagyarázza játékostárs lépésről-lépésre, hogyan kell teljesíteni a küldetést. Így sem nagyon értem, tactical mód, csoport, szóló, stb, nem tudom, miért kellene tudnom azt nekem, hogy milyen módban kell indítanom a küldetést, hogy méltoztasson teljesülni?! A frásznak van ez így túlbonyolítva?!
-
L3zl13
nagyúr
Nekem is van régről egy cybertech-em, meg ami most a fő karim azt is cybertech-el indítottam, de már bánom, mert nem sok hasznos cuccot tud csinálni.
Régebben Cybertech gyártotta a gránátokat és úgy rémlik abból is volt újrahasználható. Sajnos abból nem csináltak új szinteket mint a medpackból vagy stimből és már csak PVP-ben stunolni jók esetleg.
Van egy pár mount recept amit tud csinálni, meg hajó alkatrész, de az se olyan nagy szám, hogy megérné vele foglalkozni. Főleg nem több cyberes karit tartani.Valószínűleg ezt a karaktert átnevelem majd biochemre. Úgyis ezzel járok legtöbbet PVP-n, ott meg jól jön a gold stim.
-
L3zl13
nagyúr
OEM azt hiszem esik a magasabb nehézségi fokú operationökön, RPM-et meg eddig lehetett szerezni ranked PVP-n. Én egyikre se járok, szóval nekem csak annyi van amit tech fragmentért vettem.
De amire előbb utaltam, hogy ahogy számolom, jobban megéri eladni az alapanyagot GTN-en aztán az abból kapot pénzért venni augmentet, mint magadnak gyártani.
És akkor még nem beszéltam arról, hogy mennyibe kerülhet kifejleszteni a gold augmentet, hogy tudd gyártani.Épp elég, hogy hány 10 vagy 100 milliót beleöltem már a biochemes karimba, hogy megtanulja az arany medpack, stim, adrenal cuccosokat, de még csak lilánál járok. Ott is egyszerűbb lenne kicsengetni azt a pár tíz millát és GTN-en megvenni a cuccot, de szeretem megtanulni a recepteket.
-
L3zl13
nagyúr
Akármilyen drága is a 77-es arany augment, nem értem miért éri meg gyártani annyiért.
Ha jól tudom kell hozzá 5RPM és 5 OEM. Darabja jelenleg 180milla. +Még a legendary ember. Akkor csak az alapanyagok 2 milliárd körül vannak. A trade csatin meg 1.2milliárdért hirdetik az augmenteket.Ha minden második kritelne akkor is csak 0-ra jönne ki a gyártás számításaim szerint.
-
L3zl13
nagyúr
Igen, Blood Huntot azt hiszem csak egyszer sikerült Masteren megcsinálnom random csapattal. A többi esetben a tank feladta.
MM-nél az a "legjobb" amikor állsz egy órát a queueban, aztán mikor vége feldob egyet, a random ad egy Blood huntot, Ruins of Nult, Objective Meridiant vagy Traitor amongst the Chisst és mire betölt a bolygó a tank már ki is lépett a csapatból. Helyettest találni meg esélytelen belátható időn belül. -
Hegyirabló
veterán
-
L3zl13
nagyúr
Nem tudom, mert nekem nincs meg a Rishi SH és amikor látogatóba voltam nem jártam be, de azért Alderaaniban is van egy rakás kiegészítő rész, kristály barlang, Kilik odú és a nagy kültéri részen is van sok terület amit be lehet rendezni.
Szóval nekem az is bőven ijesztő kategória. -
Hegyirabló
veterán
Ha már ezt említitek, ma iszonyat bugos volt a játék nálam.
Térkép ikonok nem jelentek meg, átvezető videók helyett csak fekete. De lehet, hogy a küldetés amiben voltam ma, az bugos, az Essel. Kicsit későn vettem fel, mert régebben nem találtam. De legalább kaptam egy erős kardot, bár ez sem modolható. Kicsit fura hangja van, amikor kivonom.
-
-
L3zl13
nagyúr
Nekem is ez van.
Régi kariknál legtöbb companionnak nincs nacija, meg fegyvere.
Valamelyik teljesen pucér.
Kicsit fura bug, hogy pont a nadrágja tűnik el mindegyiknek.A fegyver dolgot meg is szívtam. Nézem miért healel olyen bénán ez a comp, hát a skilljei közül fele szürke volt, mert hiába csak kozmetika náluk a felszerelés, azért a fegyó az követelmény sok skillnél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest