Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
nagyúr
Sziasztok!
Az a problémám, hogy hiába állítom be, hogy használjon külső codec-eket a lejátszó és, minden ennek megfelelően be is van állítva, a CoreAVC -n kívűl valójában mást nem használ a lejátszó, ez egyértelműen kiderül ha a CTRL+TAB infó ablakot megnyitom. Pl van telepítve a gépemre divx is vagy pl ott van a catalyst driverrel érkező ati mpeg decoder, ezeket mind fel is ismeri a KMPlayer és a megfelelő file formátumokhoz be is állítottam, hogy melyiknél melyik külső codecet használja, de sikertelenül, mint mondtam, az h/x.264-es AVC mkv fájlokhoz valóban használja a CoreAVC-t de pl divx avinál, hiába állítottam be, a KMPlayer saját belső dekodolóját használja. Mi lehet a hiba, hogyan lehetne mindezt orvosolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i3 1215U, 8GB RAM, SSD, jó akku, Thunderbolt 4 - számla, 6 hó gar
- S21 Dobozában 128/8
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest