Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Synthwave #35 üzenetére
Én azt szoktam mondani, hogy ahol egy mezei M elfér, elfér a 122 gombos is.
És azóta mondom ezt, mióta a saját asztalomon mérhettem őket össze.
Tény, az egérnek sok hely nem marad, úgyhogy gémelni nem a legjobb megoldás (főleg éjjel, ha nem egyedül élsz).
Én a Tex Shinobin szoktam játszani, mert annál elfér az egér bőven.
F122 is jó lenne, csak nem hagy helyet az egérnek, pedig az nkro ennek is megy.
Illetve a noname Rafi kapcsolósnak is megy az nkro, meg is lepődtem rajta. -
-
-
válasz
fatpingvin #12 üzenetére
Valahogy úgy lehetne összefoglalni, hogy nem minden gáz, ami membrános (Model M mint legismertebb példa), és nem minden jó, ami mechanikus (a gaymer piac nagy része pl trash).
Én használok mindenfélét, és szeretem is őket.
- IBM F122 USB-re adaptálva és ízlésem szerint mapelve a gombokat (hangos, de a legjobb érzetű billzet számomra, szerintem életem végéig meglesz)
- mezei Model M (az F mellett nem vagyok elájulva tőlük, de van több is, és előkerülgetnek)
- Lenovo SK8855 (ugyanaz a billzet van benne, mint néhány régebbi Thinkpadben, gumidóm+olló, nagyon élesen taktilis, de néma csendes, még keycap rattle sincs)
- Rafi lineáris kapcsolós régi billzet amin nincs címke így a típusát nem tudom megmondani - ez is nagyon csendes, többnyire ezt használom irodábanAmúgy borzasztó, milyen igénytelenek az emberek a billentyűzeteikre, nagyon niche market még mindig a mechanikus, netán egyedileg épített billenyűzeteké.
A 90-es évekbeli gumidómvihar túl sok kárt okozott, amit azóta is nyög a legtöbb számítógéphasználó.A munkahelyemen is, amikor tettem egy nagy kört az irodákban, a 300+-ból kettő darab olyan billzetet láttam az asztalokon, ami nem a céges gumidómos köpet. Ehhez jövök hozzá én, így vagyunk hárman.
Mindenki más, paygrade-től függetlenül ipari hulladékon végzi a munkáját.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPHONE 17 PRO NARANCS 256GB, 3 év garanciával, bontott,aktiválatlan, űzletből, beszámitás lehetséges
- iPhone 15 256GB Black eladó
- Karcmentes Független Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium 96% ! 3Hó Jótállás
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i7-1185G7/32GB/1TB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- Hibátlan Lenovo P14s Gen5 AMD Ryzen 5 8540U /16GB 512GB SSD/HUN BILL
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4-8GB I HDD v SSD I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest