- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
Aktív témák
-
_seth_
veterán
Szerencsére nem ismerem
Ui.:
A telefonkönyvem alapján az utóbbi pár év termése:
Antimatrix
Attka
aXXon
beencee
bobsurf
Borosz
Chesterfield
coolrob
curtis2
dane
diablo1984
Fercsa
francii
gabi123
gekkoman
grafo
HERR Z
Hunci
Ivanh
JC
Kinky
Kolombusz
Netuddki
ngabor2
NoLF
norbz
oly
Orc
Panasonic10
Pegazus
pisti666
qfm
reactor
rebi
Redpaladin
savanya
Sensei
simondr
simonzé
Sir John
szandisas
tibibi
Tibyk
Tommy
Zsot112
Privát üzenetek alapján(nincs meg a telszámuk):
vepe
Abri
S.Feri
misu
ricsi99
rgb
Gianni
ALI_G
Bordács
ungawa
Van akitől vettem van akinek eladtam és van akinek csak szállítottam (1-2).
Kb ennyi mióta ide regeltem, tuti vannak akik kimaradtak (nincs meg már a telszámuk és privi sincs tőlük). -
Realradical
őstag
No. Szaporodnak itt a hsz.ek, hogy folyton lemaradok. Az ellentopicot nem dolgoztam még be. De ezt már több helyen is leírtam srácok. Ennek a topicnak a hszei alapján vannak a jó/rosszpontok egyenlőre.
Ha kigyüjtitek egy txt-be egymás alá a neveket akik a másik topicban szerepelnek szivesen beteszem őket is. Ha meg nem akkor kell nekem egy kis idő, hogy kész legyek. -
Oczu
senior tag
Hát Rive, valahol az lenne a normális, ha ilyenre nem lenne szükség...no de mindenki tudja, hogy nincs olyan hely, ahol ne lennének elferdült lelkületű disznópásztorok, akiket halványan sem érdekel, hogy a másik esetleg ebböl (is) él.vagy a kis kuporgatott pénzén itt próbál olcsón cucchoz jutni. Nos az ilyen csirkefogóktól hiába kérsz el bármi igazolványt( mint ahogy írtad), kakeszolnak rá.Ezeket gyökérből kellene kezelni
-
westlake
félisten
mint leirtam, nekem irhatna barmit.. engem is ugyanugy megkarositott mint masokat.. szeritned mennyire vagyok arra kicsancsi, hogy mit hazudozik ossze? sot, az sem erdekel, hogy masik 10 ember vedi ot.. elmondtam, hogy tok lyenegtelen mennyi embernek segit.. az szamit, hogy atvert-e valaha, valakit.. masik esetben persze meghallgatnam a vadlott fel allaspontjat is, de jelen estben ezt (en) szuksegtelennek tartom
-
Speed®
titán
Nyeljek..eleget nyeltem mások hülyeségét már..nem vagyok vörös
Idézek magamtól (priv): ''..postai úton tudnám átvenni, természetesen előre utalnék 16ot, majd átvétel/kipróbálás után 15öt...'' Ebbe egyezett bele, így egyeztünk meg.
Értem mit mondasz, csak az a baj, hogy ha én a saját hülyeségem okán szívok és azt beismerve lenyelem a dolgot, akkor más miért nemSz*r ez így
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztalos klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest