Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalker
addikt
Hi!
Voltam Mátraszentistvánban. Ott frankó a helyzet. Holnap nyílik a többi pálya.
Kékesen tegnap járt az asszony. Ott nem volt annyira jó a helyzet. Középen eléggé ki volt kopva, és a pálya le volt fagyva. A mostani havazás biztosan változtat a helyzeten.
Board oktatás ügyben látogasd meg a honlapjukat, és ha nem találsz infót (beleéprtve a fórumot is), akkor hívd fel őket.
[link]
és
[link]
Azt tom, hogy a síparkban van síokotatás, de boardról nem tudok. -
Manitou
veterán
Na ezaz, én is szivesen kipróbálnám, már évek óta akarnám, de nincs egy ismerős se, illetve most talán egy haveromat majd rábeszélem.
Venni felszerelést nem akarok, nem is értek hozzá hogy milyen a jó, mit kell nézni rajta. Multkor a retekklubbon láttam Kokónak
azt a havazós vagy milyen című műsorát, abból merítettem egy kis tudást
Szóval elsőre kölcsönzésben gondolkodnék. Meg itt a környékünkön hegy se igazán van
Ez is nehezíti a dolgot
-
piqla
őstag
minden komolyabb siparadicsomban van ilyen oktatas, de szerveznek itthonrol is sb taborokat, bar azok sem olcsoak, de talan olcsobbak.vedd meg az offline magazint, hatha abban hirdetnek ilyet. vagy keress ra, oneill snowboard academy
vagy bemesz egy nagyobb sb boltba, lehet, hogy ok maguk is szerveznek ilyet..
mondjuk tarsasag nelkul menni sielni?!?! -
piqla
őstag
legegyszerubb, ha amikor elmesz csaladdal/asszonnyal/haverokkal szepen beiratkozol egy tanfolyamra...
annak nincsen sok ertelme, hogy a 2 eve deszkazo, magat uberfaszanak kepzelo emberke elkezd tanitani, mert a vegen egy rossz mozdulat rogzodik benned, annak meg sok ertelme nincsen...
egyebkent ahhoz, hogy a ''teleles'' vegere le tudj jonni egy kozepesen nehez palyan, nem kell fohaszkodni akiben hiszel, hisz nem olyan nagy ordongosseg az elejen
szerintem egy het, boven eleg, abbol max 3 nap lesz az oktatas, az sem egesz nap. nem olcso, de megeri!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konteó topic
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Spórolós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest