Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-biza
őstag
volt protestem, most fundangom van. a sherpával egy bajom volt, ami szép (sárga-fehér, Frei-en is ez volt) az nem kivehetö bélésü, pont mint a protest kabátom, ami kivehetö bélésű volt az meg ronda szinekben volt kaphato

-
Gambit
őstag
Nekem meg burton, és eddig jó volt, csak idén kezdett el beázni a gatya. Úgy látszik, elfáradt az anyag.
-
aDM|RaL^
őstag
úgy, hogy 3 évesen léc volt a lábamon, 14 év most így amit felmutatok, bár nemvagy a legpr0bb, de jól tolom

viszont deszka azért nem jutott eszembe, mert csak szemeztem vele, és egyszer úgy sikerült elszállni hogy eltörtem a kezem, pedig sível eddig 0 sérülést szenvedtem... kopkop.
aztan elment a kedvem, de most apám felvetette, így kezd újra megjönni
-
aDM|RaL^
őstag
nekem meg protest.
-
ESP
őstag
Amúgy az a véleményem, hogy aki egy évben csupán egy hetet tölt el bármilyen téli sporttal, az tudja, hogy milyen fontos a jó minőségű ruha!!!
A jó minőség pedig a legtöbb esetben nem a márkával egyenlő...
Columbia:egy amolyan szabadidő öltözet
Butron:a deszkákkal elért híréből akar(t) jó rucikat készíteni, de nem jött össze...kizárólag a szponzoráltak nyomják Burton ruhákban, pedig olykor egészen ''olcsó''...
Véleményem szerint a Sherpa az tényleg nagyon jó...ugyanez a véleményem a Sandstone-ról is és még sorolhatnám...
Összegezve: Fontos a ruha, de nem a ruha és nem a logó... -
ESP
őstag
Különben meg egy freestyle lapom van egy burton cipővel és szintén burton lágy-kötéssel...
Nekem tökéletes... -
ESP
őstag
Sziasztok...
Én kb. 10 éve nyomom a boardot...
Sokat nem tudok, de a tudásom stabil és be merek bármit vállalni...
Ez a jó ebben a sportban...a felfedezés...(10 éve mindíg felfedezek valami újat...) -
aDM|RaL^
őstag
émmeg goofy vok, de csak gördeszkáztam, nameg 14 éve síelek... mostmár szemezek a boarddal is, túl sokat síeltem...

-
Gambit
őstag
Csakhogy szerintem deszkával mindig lassabb leszel, mint léccel, mert nem éppen arra találták ki. És freestyle deszkával is lehet olyan gyorsan menni, hogy az már nagyon veszélyes legyen. A szűk keresztmetszet nem a deszka típusa lesz, hanem te. És nem azért, mert béna vagy, hanem mert egy bizonyos sebesség felett már nem nagyon lehet megállni semmilyen deszkán, mert az átlag pályák nem elég jó minőségűek hozzá. Sőt, míg síléccel a legjobb versenyzők óriásban mennek akár 120-at is, deszkával ezt meg sem lehet közelíteni.
-
Gambit
őstag
Na majd linkelj fotókat te is! Amúgy képtelen vagyok megérteni, miért ragaszkodsz a keménykötéshez, meg a alpin deszkához. Kényelmetlenebb jóval, mint a puha cipő, és freestyle deszkával lehet száguldozni a pályán, de alpin deszkával nem egyszerű szűzhavazni meg ugrálni. Szerintem jóval korlátozottabb a használhatósága.
-
e-biza
őstag
föleg költséghatékony volt sokak számára hogy csak kemény kötés és deszka kellett, no meg elvileg azon könyebb megtanulni a könyvek szerint, mégis legjobb tudomásom szerint a kezdö szint oktatásához free kötés és lap kell (ajánlott)
sajnos félrenéztem amúgy a versenyt és én amig mátraszentistvánon voltam, addig kékesen került megrendezésre a verseny. igy jártam. hétvégén is megyek ki mátraszentistvánra jo a park szerintem. -
Gambit
őstag
Nem, sőt engem fordítva tanítottak, meg gondolom sokakat másokat is. Bár ez lehet, hogy azért volt, mert akkoriban a kölcsönzőben még csak kemény kötésű boardokat lehetett szerezni. Szóval lehet nyomulni kapásból keménykötéssel. De arra készülj fel, hogy az elején nem nagyon fogsz tudni a földről sem felállni.

[Szerkesztve] -
Integra
titán
jövőre megtanulok sznóbordozni

engem a kemény kötés meg részing deszka cucc érdekel.
ugye nem kell ehhez olyan széles ugratós deszkával bohóckodni előtte? gyorsan tanulok
[Szerkesztve] -
baliii
senior tag
en mondjuk azert allok regularban mert regen gordeszkan is ugy allok (ott ugye az erosebb lab van hatul - flippek meg hajtas meg minden miatt) es egyszeruen ugy megszoktam h alapbol igy volt kenyelmes a boardon is
amugy kb mennyibe kerul egy snowskate? ja es mi a kulonbseg a snowsk8 es a snowdeck kozott? azt ton h az egyik olyan mintha egy deszkalapon csusznal a masiknak megb a felfuggok helyen van egy kissebb deszka, csak nemtom h melyik melyik
-
Gambit
őstag
Nekem is a regular felel meg, mint ahogy a képen is látszik. Gondolom azért mondják azt, hogy az erős láb legyen elöl, mert sokaknak úgy kényelmesebb. Persze kivételek mindig adódhatnak. Idén meg kell tanuljak rendesen hátrafele csúszni, mert félcsőben hasznos, és a forgásos ugrásoknál is nélkülözhetetlen. Szóval előbb utóbb szerintem mindenkinek meg kell tanulni valamilyen szinten a másik oldalra is.
-
.:GoliBali:.
aktív tag
Hali, nincs még valakinek hozzászólása a témához?
-
Gambit
őstag
válasz
üzenetére
De igen, csak ez egy fúrum.

Én puha kötéssel nyomom, tehát nem sícipővel. A sícipős deszkák általában alpin deszkák, tehát szlalomra, meg pályán való karcolásra ideálisak. A puha kötésű deszkák meg a többi fajtán jellemzőek. (Félcsőbe, szűzhóba, ugrálni, stv...)
Egyébként itt vagyok:![[kép] [kép]](http://img142.exs.cx/img142/1192/sels122mod5vh.jpg)
[Szerkesztve] -
aktív tag
Gyerekek, itt senki sem snowboardozik?!?!?!
-
aktív tag
Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy mennyire más az olyan board amelyik sícipős, mit amenyiket sima bakancsal kell használni? Mert én eddig sícipőssel boardoztam, csak az a gond, hogy nem teljesen jó avval!
Vélemények? -
aktív tag
Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy mennyire más az olyan board amelyik sícipős, mit amenyiket sima bakancsal kell használni? Mert én eddig sícipőssel boardoztam, csak az a gond, hogy nem teljesen jó avval!
Vélemények? -
Gambit
őstag
Fogalmam sincs, nekem nem titanium dzsekim van, de azért elég jó. A fotókon látható cucc egyébként burton, ami szintén nem olcsó cucc.
Szerk: Kölcsönzésnél először is megnézik, mekkora a lábad, ahhoz kapsz egy bakancsot, aztán a súlyodnak megfelelő hosszúságú deszkát választanak neked. Jellemzően az erősebbik lábad kell elöl legyen. (Az az erősebbik lábad, amelyikről elugrasz magasugrásnál.)
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
nem 20k a többit pályázaton nyerte a tanár +a suli alapitvány is mgedob minket 1-2ezressel ... Janurba lesz az első tanitási héten
és igazolt hiányzás ... fincsi
tehát biztos több
''legolocsobb'' columbia is megteszi?
Bővebben: link szeritnem itt nagyon nem volt drága a cuccok 90% a többit meg amugy se tom megvenni ( 120k-s Titanium Columbia
)
Kölcsönzésnél érdemes ''cserélgetni'' a kötéseket és deszkákat? vagy hogy tudommeg hogy nekem mi kell?
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
20-ért benne van utazás, kaja, szállás, bérlet egy hétre? Az kib@szott olcsó! Szerintem jók a Columbia cuccok, nekem az új télikabátom olyan.
A bérlés néhány ezer lehet naponta, fogalmam sincs. De tutira megéri egy kezdőnek, mert nagyon sokat fog kapni az a cucc az elején. -
TexT-BoY
addikt
és mennyi a bérlet?
sulivallehetne menni 20asért ausztriába 1hétre igazolt hiányzással... de oda van irva a lapra: NO az árba a felszerelés bérlése csak faxom bérlet van benne +utazás + szállás +kaja ( az eggyik tanár apja a tulaja szal biztos nem szar és tuti ocsoé van)
kb jo ár? Tesitanárok jönnek azt mondták megtanitanak szivesen mindenkit aki jön de nem tudták megmondani mennyi a cucc bérlet.. kabát stb akkor is kéne
?
Columbia milyen? Premier outlet centerbe ocson van (dokardyard-30% minimum de inkább -50% -
TexT-BoY
addikt
nekem oszt társaim a ''kerekse'' deszkákkal nyomták dombon a nagy Snowboardod aztán 3bol 3nak eltörött mind2 lába mert a desza alja csuszot de kötés hiján lekelett szálniuk ..

amugy mennyi lehet mostanság egy: kabát+gyatya+deszka+kötés combo amivel kilehet ugrani a szomszédos országok valamelyikébe tanulni? -
Finwe
őstag
auu....
én tavaly a (olvadt) szűzhóban nem vettem észre egy kis völgytörést csak későn (repesztettem mint állat kb40kmh) , léc megáll ahol van én repülök az emelkedő dombba, fejjel érkeztem meg, végignyomta a gerincem(ropogott rendesen), azt hittem meg is bénulok, aztán mozgott mindenem de kellett 2 hónap, hogy teljesen elmúljon .
-
Gambit
őstag
-
Finwe
őstag
elkél egy UP!
-
Finwe
őstag
Mindenki csúszkál vhol éppen?
-
Finwe
őstag
Hellóó,
képzeljétek akartam egy sí+hódeszka topisot nyitni, má' majdnem meg is tettem mikor adtam a keresőnek még1esélyt!
Végigolv ezt, ki kellett számolnom mióta síelek, hát ez csak a 8. év
Én nagyon szeretek síelni a deszkát annyira nem (igazából deszkával nagyon le lehet szántani a hegyet de ha valaki ezt szereti tegye eztt)
Kint voltam a hó-show-n és lett új felszerelésem mert az előző 4 éves vólt és azóta agresszívabban síelek. Nagyon szeretem a freeride-ot, carving, buckasi, ebben a sorrendben. Az ugratóktól picit parázok, így lassan veszem rá magam az ugrásra.
Szerintem még le lehetne írni kinek milyen volt a legnagyobb esése, mert
''aki nem esik az nem síel'' szól a mondás. (nyilván deszkára is igaz) -
baliii
senior tag
na egyik haverom azt mondta, hogy neten rendelve olcsobban meguszom. hol tehetem ezt meg? (ugyebár cuccot akarok rendelni
) -
Gambit
őstag
Szerintem majd a hó-show-ra lesz érdemes kimenni szétnézni, ott egy helyen megnézheted az összes itthon forgalmazott cuccot. Nem egyszer akciókat is hirdetnek a show idejére. Asszem novemberben szokott lenni.
Amúgy más nem akar képeket feltenni magáról boardozás közben? Én szívesen látnám, hogy ki mit alkot. -
Gambit
őstag
Az a baj, hogy én utoljára kb. 3,5 éve vettem felszerelést, szóval most nagyon nem vagyok benne sem az árakban, sem a márkákban. Az olcsó cuccokkal vigyázz, a deszka meg a kötés időnként rendesen igénybe van véve. Pl. nézd meg az én talajfogásos fotómat. Ilyenkor aztán hajlik a deszka. Szóval inkább egyszer vegyél egy jót, amit még évek múlva is jó áron el tudsz adni, mint egy gagyit, ami széttörik egy komolyabb esésnél! Legalábbis szerintem.
-
baliii
senior tag
ja, ajanlanatok valami jo nadragot is, legyen ''laza'' (tudjátok manapsag hogy van ez
) és ne legyen 20K, szal vmi olcsobb kene abbol is. ha van olyan. bar lehet eladom a bmx-emet, hogy jobb cuccokat vehessek... de nem biztos, szal ha lesz penzem rajuk eladas nelkul is akkor ugye minek valnek meg tole... -
-
Gambit
őstag
Szia! Szerintem is külföldön érdemes venni, főleg szezon vége felé, amikor nagyon leértékelik az amúgy is jó árban lévő cuccaikat. Ausztriát ajánlom, közel van, a választék felfoghatatlan, és értenek hozzá, ami itthon nem mindig mondható el.
Amúgy eddig milyen stílust nyomtál? Puha, vagy keménykötés? Merrefelé? Stb...
-
e-biza
őstag
nagyon örülök ennek a topicnak, én kb 8 éve snobboardozom. egy kérdésem lenne, sherpa kabátok milyenek? esetleg más márka, jelenlegi protest-et akarom lecserélni. elöre is köszi

-
baliii
senior tag
csodalatos, é is meg akartam már nyitni a boardos topicot, de valahogy mindig elmaradt. nem vagyok még egy nagy rider, csak tavaj kezdtem, de nekem nagyon bejön! csak kéne egy saját deszka. a baj csak az hogy 45K-m van rá jelenleg, persze használt kéne ennyiért. hol érdemes korulnéznem?
-
Gambit
őstag
Igen, emlékeimből kiindulva a léccel sokkal könyebb leérkezni, nem csak lankás lejtőn, hanem mindenhol. Levegőben is, és földön is több a korrigálási lehetőség. Amúgy ezek a képek kicsit csalókák, mert az ugrató annyira azért nem volt lapos, és a leérkező sem volt annyira lankás.
Kívülről ez szerintem mindig így van. Csak akkor döbben rá az ember, hogy mi van, amikor elkezd felfele menni az ugratón, és egyáltalán nem látja, hova fog érkezni. Na ott játszik be szerintem a bátorság, hogy ne fékezz be az uccsó pillanatban.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
lehet hogy hülyeséget fogok most mondani, de szerintem ilyen lankás lejtőn, nehezebb lehet a snowboardot lerakni rendesen a deszka felépítéséből és az ember testtartásából adódóan, mert egy ilyen landolás léccel nem gond.
nem?
mert a lécet és a testtartást is baromira lehet irányítani levegőben érthető okokból
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
Na, akkor itt egy talajfogás Integrának. Ez egy nagyon gázos leérkezés, csak azt akarom szemléltetni, hogy miért nem igazán jó a gyors ugrató leérkezés szempontból. Legalábbis nekem.
Bővebben: link
Szerk: Hát igen, a szűzhavon viszont nincs háló, és az erdőben a fák sincsenek körbevéve szivaccsal...
[Szerkesztve] -
Integra
titán
azt szoktam csinálni, hogy letűzőm a léceket leülök eléjük, nekidőlök a léceknek és nézem ahogy repülnek az emberek jobbra balra

látványosakat tudnak zanyálni
mondjuk nem keveset reccsentem én is.....
medveháló egyetemes pajti nálam, de én tényleg őrült módjára megyek és bekalkulálom mindig a hálót is hogy bármikor beleszállhatok
-
Gambit
őstag
Pontosan tudom, miről beszélsz. Ezért is kerülöm a pályákat, ha csak tehetem. Ráadásul délutánra a legjobb pályák használhatatlanok, mert mindenki azokon nyomul, és szétcseszik. Mondjuk engem az is halálosan fel tud idegesíteni, amikor csórikám meg akarja mutatni a haveroknak, hogy milyeb f@szagyerek, és rámegy az ugratóra, de persze közben te lesz a gatya, belefékez, átcsúszik rajta, leesik a végén, és örül magának, hogy milyen szépett ugrott. Közben meg széjjelkúrja az ugratót!

-
Integra
titán
azt is kifogom próbálni, amiatt ne aggódj

ha nem is hóoszlopot, de vízoszlopot azt tudok csinálni, vizisí rulz
mondjuk a freeride annyiból jobb hogy a szűz területeken nem bohóckodnak előtted mindenféle kisbukósityós keselyűk láncban keresztben a pályán, nem mobilozik a köcsög a pálya közepén...
sajnos ez a ledolgozott pályákon nagyon sokszor van és ritka az olyan alkalom amikor nagyon keményen meglehet nyomni egy menetet
-
Gambit
őstag
Na jah, de akkor még nem próbáltad a száguldást több méteres porhóban, ahol minden ív több méteres hófalat okoz, és semmi baj nem lesz abból, ha eltaknyolsz. Ezért szeretem én a freeride-ot. Teljes szabadság, változatos terepek. Egyszer egy erdőben kerülgeted a fákat, utána meg sziklákról ugrász, néha meg csak repesztesz a hófehér sivatagban.

-
Integra
titán
a sebesség, a hatalmas elnyújtott villámgyors ívek.
ugyanezt szeretem a síelésben is, ezért a super g és a giant slalom.
golyóban lefelé amilyen gyorsan csak lehet.
ciki, de 15 év alatt sem tudtam megtanulni rendesen slalomozni szorosan zárt lécekkel....
de ez is csak azért van mert a tudatalattim is a sebességért üvölt
-
Integra
titán
azon gondolkodtam hogy melyik snowboard stílus áll közelebb hozzám.
freeride vagy race.
hmm
határozottan race
kéne valami race board meg kemény kötés, aztán hadd szóljon
nem értek nagyon a snowboard márkákhoz meg a deszkák közötti minőséghez, de a Burton nekem nagyon szimpi..
vélemény? -
roPHka
senior tag
láttam, jaja burton, ő nagy márkát képvisel ebben a ''sportban''.
hát igen, azok már olyan kabátok amik kifejezetten erre a célre készülnek, mivel nekem csak utcai téli viseletre kellene, ezért nekem nem kell rá hófogó, meg procileégés védelem
, stb... elég egy szimpla egyszerűbb kabát is, de ahogy látom nem tudsz 
sebaj, azért UP -
Gambit
őstag
Hát, ezek a márkákat nem ismerem...

Nekem az utcai télikabátom egy 1000 éves o'neil, az akkor volt 40 rongy. A boardos kabátom meg egy burton, de azt direkt arra tervezték, hófogó van rajta, meg ilyenek. Az nem tudom mennyi volt, mert a gatyával együtt vettem. Ja, a fotókon meg is nézheted, már amennyi látszik belőle. -
roPHka
senior tag
nem igazán értek a témához.
sok fajta kabát van, konkrét elképzelés igazából nincs. tetszen, és ha lehet minél olcsóbb legyen, ezért is volna jó valami használt ami kevésbbé van szétzilálva.
ha mondanak valamit neked ezek a márkák akkor : DC, Billabong, ÉS, meg még sorolhatnék jó párat. ezek gyártanak deszkás és különböző extrém sportokhoz való ruhákat, kiegészítőket,stb...
amúgy milyen árban mozognak az ilyen kabátok? használtan valahol nincsennek ilyenek?
nem kell hogy a legújabb legfrankóbb model legyen, csak tetszen és lehetőleg olcsó legyen
[Szerkesztve] -
roPHka
senior tag
talán nem teljes egészében ide való, de esetleg nincs valakinek eladó, még viszonylag jó állapotú, frankó téli dzsekije?

-
Gambit
őstag
Hát sajnos a hajlékonyság az nekem sem adott... A gleccseren pedig ez volt a legnagyobb ugrató. A pörgések bizony nagyon gázosak, már egy kisebb agyrázkódást sikerült összeszednem egy verseny-ugratón. (Én nem versenyeztem, csak utána mentem tá.) De ez az ugrató még annál is nagyobb volt. Csak az volt vele a baj, hogy nem magasra dobott, hanem messzire. Így nagyon gyorsan kellett rámenni, hogy akkorát repüljek.
Amúgy itt van róla kép: Bővebben: link
Szerk: Ja, és köszi szépen az észrevételeket, majd megpróbálok odafigyelni!
[Szerkesztve] -
b0unCe
aktív tag
Ha porogni is tudsz
minden iranyba
akkor semi akadalya aversenyzesnek. Csak kell batorsag a nagy ugratokhoz. En is csak idenre tervezem merni a legnagyobbakat.
Kicsit nyujtottabb terd, felfele es inkabb kozepre nezni es homoritani ezerrel.
Sajnos eleg hajlekonynak kell lennie az ember fianak, hogy igazan szep legyen az ugras. Hamarosan el kell kezdenem nyujtani![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gambit
őstag
Köszi szépen!

Nem igazán célom a versenyzés, tudom, hogy kevés vagyok oda nagyon. Te miben javítanál azon az ugráson? Mert a saját örömömre szívesen ugrálok, és akkor már legyen minél látványosabb.
Amúgy az ugrálásnál jobban szeretem a freeride-ot, minden boardozásnál csak egy-két napot szánok az ugrálásra, a többin keresem a szűz terepeket.
Sajnos én is csak 1-2 hetet tudok menni minden évben. Nagyon kevés.
Dufresne: Én is remélem, csak éppen fordítva, mert én meg wakeboardozni, meg kite-surf-özni szeretnék megtanulni.
[Szerkesztve] -
Dufresne
addikt
Tavaj télen volt szerencsém 1 napot snowboardozni, mert a sícsukámmal volt 1 kis bibi és aznap helyette boardot béreltem és jó mulattság volt. Az idei télre már vacilálok rajta, hogy sí maradjon, avagy snowboard. A mozgás tényleg más, de remélem a sok wakeboardozás elég lesz alapnak

-
b0unCe
aktív tag
Bővebben: link
na ez lenne. Szep a grab. A stilusra kicsit gyurj ra es mehetsz ob-ra. Iden ha minden jol megy esetleg elmegyek. De inkabb jovore. Sajnos csak 2*1 hetet toltok evente boardozassal meg neha +2, 3 napot.
A gondom, hogy digit gepem kicsit lassu. Szoval ha megnyomjak akkor 2-5 mp-n belul fenykepez amikor o jonak latja. Ezert sajna nincs kepem
-
Gambit
őstag
Nem sikerált, de ha jól látom a snowboard.com lesz az.
Itt egy frontside-grab tőlem: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
b0unCe
aktív tag
Nya en is bekoszonok a topicba, mivel nagy maniakus vok. Board elott 6 evet sieltem es most lesz az 5. board szezonom.
Ezen az oldalon van par reszletes leiras a trukkokhoz es rengeteg kep. Erdemes ide ellatogatni.
Legkedvesebb helyeim: Nassfeld (a legjob szallas ayeah) es Moena.
Hosszuhetvegere Rogla. -
Gambit
őstag
válasz
whitenoise
üzenetére
Nem tudom, mikor jártál ott utoljára, de legutóbb nagyon kemény kis ugratók, meg slide-ok voltak ott.
Én is taknyoltam eleget ott hidd el, míg összejött egy akkora repülés, mint a képen... 
-
whitenoise
csendes tag
Aaah, Dáhstájn, igen. Még ma is elszorul a gyomrom, ha arra gondolok mekkorákat estem ott, amíg tanultam a sportot
Nagyon kúl pályák. Most vettem egy flow belebújós kötést, biztos van szakneve is, na azt ott kéne kipróbálni. -
Gambit
őstag
Igen, a franciáknál én főleg a pályaszállásokat csipázom! Merthogy elég kényelmes vagyok.
Szerencsére gagyogok valamit franciául, de egyetértek abban, hogy a franciák eléggé maguknak valók. Osztrákok viszont jó fejek. Meg a pályáik is nagyon ott vannak. Olaszba, svájcba asszem 1-1 alkalommal voltam. -
Integra
titán
legszívesebben franciaország, iszonyatosan komoly pályáik vannak.
elsősorban val d eseire-be szeretnék végre kijutni. (tuti rosszul írtam
)
de nem szeretem a franciákat...
olaszok jófejek, csak náluk nincs hóbiztonság.
úgyhogy legközelebb osztrákok lesznek, ráadásul németből elég perfekt is vagyok és ez nem hátrány
franciák sem angolt sem németet nem beszélnek, mert ők a franciák!!!
[Szerkesztve] -
Integra
titán
nem rajongok a carvin cuccokért, nem elég gyorsak.
egy völkl gs versenylécem van, tyrollia fém versenykötéssel.
a kötés isten, a léc már kevsébé, pedig formára kurva jó, csak vibrál mint állat.
ugyanis ebben 3 ügeszálcsatorna megy végig, és az egy dolog hogy nagyon erős a léc, de az hogy hihetetlenül kell nyomni is, már másik
amúgy van benne piskóta design, de csak annyi amennyi a giant slalomhoz kell, nem ez az iszonyatos piskóta design, ráadásul 193-as verseny méret.
igaz, már vagy 4 éves a léc, azóta már elég durva újítások vannak léc témában
bár amennyit én síelek mostanában...
-
Gambit
őstag
Akkor valószínűleg tényleg nem lesz gond a boarddal sem.
Carving technikával nyomod a síelést? Mert akkor szerintem könyebb lesz a board is, mert talán valamivel jobban érzed az élezést. A boardozásban szerintem az a legnagyobb poén, hogy tök kötetlen. Pl. az utolsó 2 túrám alkalmával nem is mentem pályán. Csak freeride volt, mert funpark. És egyre több síelő csábul el a freeride irányába. És nagyon jól csinálják. -
Gambit
őstag
Sziasztok fórumtársak! Szétnéztem, és azt tapasztaltam, hogy sok sportágnak van már saját topicja, de snowboardos topicot nem találtam. Azért nyitom ezt a topicot, hogy a snowboard mániás fórumosok meg tudják beszélni, hogy hol találhatók a világban jó kis funparkok, hol milyenek a viszonyok, árak, szállások, tehát lehessen infókat cserélni a témában. Ezen kívül persze jöhetnek tapasztalatok deszkákról, és egyéb cuccokról is.
Én rögtön ajánlanék is egy jó kis helyet, a dachstein-i gleccsert, ahol ilyen kircsi ugrásokat lehet előadni: Bővebben: link
A képen természetesen én vagyok látható.
Várom tehát a snowboardosok tapasztalatait, és ki tudja, esetleg még egy közös csúszást is szervezhetünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali játékos kérdések órája
- Akciókamerák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Elden Ring
- Apple asztali gépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Cyberpunk 2077 Johnny Silverhand's Samurai bőrkabát! Nagyon jó minőségű bőr!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hogyhogy eddig soha nem jutott eszedbe a deszka?

?