- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi881
tag
válasz
pescara #19923 üzenetére
A kettő között én is erősen elgondolkoztam. Majdnem a G30 Gen2-re esett a választásom, de annak csak 100 kg a teherbírása, így nem mertem megvenni azt 100 kg súly felett. A vezérlőpanel is jobb a 4 Pro-n. Hiába 10 km kevesebb a max hatótáv, szerintem jól van optimalizálva a rendszer rajta.
-
Tomi881
tag
Valakinek van valami ötlete, hogy ez mitől lehet? A vadiúj Xiaomi 4 Pro-nál fékezéskor surlódik a fékpofa, a fémlaphoz, de alapjáraton nem, csak is fékezéskor. Elöször a kerékre gondoltam, azt hittem hogy defektes. Elég zavaró ez a hang fékezésnél.
-
Tomi881
tag
Egy újonan vásárolt rolleren normális az, hogy fékezéskor serceg a kerék? Fog a fék, de olyan, mintha mégis gyenge lenne. Kerekek 55 PSI-n vannak.
-
Tomi881
tag
válasz
Thunderzolee #19691 üzenetére
17-18 km/h-val. 50% alatt is megy, de nem ennyivel, talán 12-13-al.
Viszont 25 km/h-ig simán felgyorsul egyenes úton tele akkuval olyan 60% töltöttségig.
Átlag 16-19 km jön ki egy töltéssel.Nagyon szemezek a G30 II-vel, csak annak is 100 kg max. a terhelése. 410 ezerért meg soknak tartom a 120 kg-al terhelhető F65I-t, ami még menőbben is néz ki.
-
Tomi881
tag
Sziasztok
Ninebot MAX G30 II-t érdemes venni 120 kg súllyal? A nagy hatótáv miatt gondolkodom rajta. Xiaomi Pro 2 is elviszi a 120 kg-mat, de nem tartom egy erős gépnek, mintha nagyon erőlködne, félek hogy hosszú távon nem fogja bírni.
Néztem a Navee N65-öt is, de súlyra igen nehéz. Aztán a Ninebot F65I-t is megláttam, de az elég vastag árcédulával kapható. A cél: vigyen fel egy kisebb lejtőn, és 25-30 km-t menjen egy töltéssel 120 kg-val. -
Tomi881
tag
Másfél hetes Xiaomi Scooter Pro 2-nek a tàrcsafékje már ilyen hangot hallat. Ez normális? Vagy ez mitől lehet?
https://youtu.be/vXPmee0gXtI -
Tomi881
tag
Sziasztok!
2 napja tulajdonosa lettem egy Xiaomi Mi Scooter Pro 2 rollernek.
108 kg súlyommal nagyon szépen gyorsul és fel is visz egy meredekebb emelkedőn is, viszont a gyári, 81%-os töltöttségi szint 13,8 km után (2 alkalommal használva, elöször 4,5 km, másodjára 9,3 km) kifogyott.
Ez szerintem nagyon rossz eredmény, figyelembe vettem a teherbírást, de szerintem akkor sem legjobb. Érdemes visszavinnem, vagy csak a gyári töltés miatt merült le ilyen hamar; kell neki pár töltés hogy beálljon az akku?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest