- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky1988
senior tag
https://www.youtube.com/watch?v=WXCJJVfrrk0
Sziasztok! Ezt próbálta valaki G30P Maxon?
Jelenleg SHMax Scooterhackinges configom van.Ad ez a "Telegram bot" config valamit? Jobb gyorsulás esetleg stb?
Elvileg bekell írni az UIDot és ad 1 configot, mondjuk nekem nem lett jó, valamiért Update failed. -
Doky1988
senior tag
válasz
Thunderzolee #26099 üzenetére
Velem beszéltél facen szerintem
Orosz Zs.
-
Doky1988
senior tag
Sziasztok!
Ninebot G30P Max -ot annó lefrissítettem.
Most töröm a fejem rajta, hogy van-e értelme downgradeltetni ST-Linkkel, és valami egyéni szoftvert rakatni rá amitől optimalizáltabb lenne, jobban húzna, ilyesmi, vagy ebből csak átalakítással lehet többet kihozni? Vagy hagyjam a fenébe, jók ezek úgy ahogy vannak?Jelenleg ezek a szoftverinformációk:
-
Doky1988
senior tag
Sziasztok!
Nagy lakat gondolkodásokban vagyok
Az alany egy G30 Max.
Ami a terv, az egy Kryptonite Evolution STD.
Nagyságrendileg ez az a méret ami kell ahhoz, hogy a nyak részénél odatudjam egy közlekedési tábla oszlopához is lakatolni.U-Lakat fele hajlok, nekem vastagabbnak/erősebbnek tűnik mint egy láncos lakat.
Persze tudom ennek is vannak korlátai, van aki a láncosra voksol, van aki u-lakatra.. Tudom nem kell kinn hagyni ilyenek... De sokszor muszáj.. ezért lakat véleményeket kérnék, ki mit mond? Ki mit használ?A választott lakat ötlet előtt bejártam nagyjából a várost, hozzá támasztottam oszlophoz és colostokkal körbe mérve + ráhagyva ezt a 2-3 centit nagyjából ez az a méret 10 széles 23 magas amivel odalehet szépen lakatolni pillanatok alatt ha bekell menni posta, ügyet intézni, ilyenek...
-
Doky1988
senior tag
válasz
Tamás9x #15358 üzenetére
Nincs úgy gondom vele, jó gáz adásnál van egy kis késés de nem vészes.Eco módba 15, Drive módba 25, Sportba 32 a vége.Nincs gondom vele, megfelelő, és nem is érzem azt hogy városba a bicikli úton 40el kéne menjek.Nem vágyom nagy sebességre, van egy 11 hónapos lányom, szeretném felnevelni :)
-
Doky1988
senior tag
Sziasztok!
Megérkezett a G30P Max Gen 2-őm.
Minden szuper, 1 kérdésem van!
Úgy olvasgattam itt-ott, hogy gyakorlatilag TILOS frissíteni a hivatalos Segway appon, mert nem lesz tempomat se, meg nem megy 20 vagy 25nél többel???Valaki magyarázza már el légyszi, hogy miért.
1.7.0-ás frissítést dobta be a Segway app. -
Doky1988
senior tag
No arra jutottam, hogy rendeltem egy Xiaomi Mi Pro 2-őt emagról.. Szivem szerint Ninebot G30 Max II vettem volna.. Több ok miatt.. 10 col defekttűrő gumi, lehet venni hozzá 5V töltőt amivel gyorsan feltölthető.. Nagyobb, gyorsabb 30km/h... Nagyobb hatótáv.. Viszont nekem arra kell h városba ide-oda rohangáljak, ha kell ügyet intézni, ha kell gurulni egyet.. És azért feltudjam kapni, és kézbe bevinni.. Vagy kapok egy defektet, felvihessem buszra.. Viszont a G30 marha nehéz azt mondták sokan, így maradtam a sziamiaúnál :) Így nem a szivemre, hanem az igényeimre döntöttem :) Telóm is Xiaomi, nincs bajom vele, Mi 11T Pro 8gb/256, előtte 9T Pro volt.. :)
-
Doky1988
senior tag
válasz
Thunderzolee #15125 üzenetére
Nekem meg fontos hogyha kell fel tudjam kapni és betudjam vinni ahova kell :) másképp g30at vennék.
-
Doky1988
senior tag
válasz
Somatom #15108 üzenetére
Belevan írva :)
Igazából eddig Limeoztam, de az nagyon fapad :)
Meg jó volna egy saját, hogy ne kelljen rohangálni keresgélni.. meg 10 nap alatt közel 25ezret elgurultam"Szolnoki vagyok ezért főként sík terepen, belvàrosba lenne használva, többnyire van bicikli út mindenhol."
-
Doky1988
senior tag
Halihó!
Segítsetek légyszi dönteni :)
Rollert szeretnék vásárolni!
Nagyjából meg is van a 2 kiszemelt.- Xiaomi Mi Pro 2
- Segway G30 II MaxAmire használnám:
- Csak úgy egyszerűen gurulgatni
- Ha úgy adódik dolgaim intézni, legyen ez bármi ügyintézés
- De ha menetközben megszomjazok betudjak ugrani a boltba...
- Kinn nem szeretném sehol hagyni az utcán lelakatolva
- Az se hátrány ha nem kapok sérvet mire felcipelem az emeletre ha nem jó a lift.
- Defekttűrő megoldás jó volna, hogy ne kelljen állandóan pestre felviszegetni gumicserére...
- Rettentő nagy távokra nem használnám, csak ilyen városi ide-odára.
- G30hoz lehet kapni gyors töltőt, ez nagy előny viszont, meg a defekttűrő gumi.Használat:
- Magasságom: 169cm
- Súlyom: 89kg.
- Szolnoki vagyok ezért főként sík terepen, belvàrosba lenne használva, többnyire van bicikli út mindenhol.Rendelés:
- Mindenképpen újat szeretnék, honnan érdemes rendelni?
- Nem zárkózom el a külföldi EU raktáras megoldástól sem, szoktam rendelgetni.De gari szempont azért fontos lehet :)
- Pénz: Max 300.000ft.Köszönöm előre is!
-
Doky1988
senior tag
válasz
Thunderzolee #14856 üzenetére
Azért a Segway G30 23kg.. van súlya :)
-
Doky1988
senior tag
Sziasztok!
Roller vásárlásán töröm a fejem.
Kisváros, konkrét Szolnok, kevés emelkedővel.
Lovetta: Max 200.000
Szinte sík terep, nem nagy távokra, inkább ilyen városba ide-oda szaladgálósnak, összecsukható legyen persze.Most az, hogy tömör gumi-e? Hát nyilván nem túl jó a defekt :)
De ha később lelehet cserélni az is perfekt.A terv: Xiaomi Pro 2
Tippek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Linux kezdőknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- BestBuy ruhás topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- DJI Air 2s drón szett megkímélt állapotban, kofferrel
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- Karcos Amazfit GTS 4 okosóra dobozában
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI Air 3 drón újszerű állapotban, garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest