Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViragL
tag
Vettem a hétvégén egy rollert a gyereknek az Aldiban (4-6 éveseknek való Jégvarázs matricás). Otthon kicsomagoltam, aztán azzal a lendülettel vissza is vittem. Úgy nézett ki, mintha betonkeverőben érkezett volna Kínából. A csere darab még gázabb lett volna, ezért inkább hagytam. Én bontottam fel a dobozt, tehát biztosan új volt mindkettő.
Nem beszélek le senkit, csak azt mondom, hogy még a boltban érdemes kibontani a dobozt és megnézni.dartmol2: Ugyanaz, szerintem
-
ViragL
tag
Rollerek és a KRESZ 2013-as, egy autós iskola oktatója írta. Ha nem is fogadjuk el hivatalosnak, irányadónak mindenképp jó lehet.
-
ViragL
tag
Ősszel vettem egy Town7-est, azóta használom, ritkán de kíméletlenül. 85 kg vagyok, egyszer kellett meghúzni a csavarokat. Nincs minőséggel kapcsolatos panaszom eddig. 2x próbáltam ki ezt a típust a boltban: először szuper volt, másodjára ugyanaz a roller már teljesen szét volt b__va.

-
ViragL
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Gamer PC - Számítógép Ryzen 7 9800X3D // RX 9800XT 16GB // 64GB DDR5 // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest