Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViragL
tag
Vettem a hétvégén egy rollert a gyereknek az Aldiban (4-6 éveseknek való Jégvarázs matricás). Otthon kicsomagoltam, aztán azzal a lendülettel vissza is vittem. Úgy nézett ki, mintha betonkeverőben érkezett volna Kínából. A csere darab még gázabb lett volna, ezért inkább hagytam. Én bontottam fel a dobozt, tehát biztosan új volt mindkettő.
Nem beszélek le senkit, csak azt mondom, hogy még a boltban érdemes kibontani a dobozt és megnézni.dartmol2: Ugyanaz, szerintem
-
ViragL
tag
Rollerek és a KRESZ 2013-as, egy autós iskola oktatója írta. Ha nem is fogadjuk el hivatalosnak, irányadónak mindenképp jó lehet.
-
ViragL
tag
Ősszel vettem egy Town7-est, azóta használom, ritkán de kíméletlenül. 85 kg vagyok, egyszer kellett meghúzni a csavarokat. Nincs minőséggel kapcsolatos panaszom eddig. 2x próbáltam ki ezt a típust a boltban: először szuper volt, másodjára ugyanaz a roller már teljesen szét volt b__va.

-
ViragL
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest