Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViragL
tag
Vettem a hétvégén egy rollert a gyereknek az Aldiban (4-6 éveseknek való Jégvarázs matricás). Otthon kicsomagoltam, aztán azzal a lendülettel vissza is vittem. Úgy nézett ki, mintha betonkeverőben érkezett volna Kínából. A csere darab még gázabb lett volna, ezért inkább hagytam. Én bontottam fel a dobozt, tehát biztosan új volt mindkettő.
Nem beszélek le senkit, csak azt mondom, hogy még a boltban érdemes kibontani a dobozt és megnézni.dartmol2: Ugyanaz, szerintem
-
ViragL
tag
Rollerek és a KRESZ 2013-as, egy autós iskola oktatója írta. Ha nem is fogadjuk el hivatalosnak, irányadónak mindenképp jó lehet.
-
ViragL
tag
Ősszel vettem egy Town7-est, azóta használom, ritkán de kíméletlenül. 85 kg vagyok, egyszer kellett meghúzni a csavarokat. Nincs minőséggel kapcsolatos panaszom eddig. 2x próbáltam ki ezt a típust a boltban: először szuper volt, másodjára ugyanaz a roller már teljesen szét volt b__va.

-
ViragL
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Robotporszívók
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- A OnePlus Nord CE6 és a CE6 Lite startdátuma is megvan
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest