Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Android Fan
csendes tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Ez megnyugtató. A bicikli kb mindenhol hibás. Túlsúlyos ami miatt egy kész rémárom felvinni a panelba, jobban terheli a kerekeket és a kerék agyakat, könnyebben kap defektet mert több levegőt kell belefújni hogy görgülékenyen menjen de így meg könnyebben állnak bele a genyó kis tüskék. Ezt úgy képzeld el hogy csak ebben az évben tönkre vágta a kerékagyban a racsnit, év 6 gumi belső cserém volt 8 foltozás és 1x külső csere. És még nem csináltam semmi extrát csak A-ból B-be mentem. A kátyúk ennek a szarnak olyan gyilkosak mint a 7.62-es lőszer egy hangyának. És a gagyi teleszkópja 2x is eltört ugratás nélkül.
-
Android Fan
csendes tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Bocsi
előfordul hogy kancsal vagyok amikor fogalmazni kell. Figyelj van tipped hogy mit figyeljek meg a rolleren amikor megveszem? Ha van valami hiba mondjuk a hegesztésben akkor azt hogy veszem észre? Valami amit különösen megkell néznem? Bármi segít, már elsőre a megfelelőt akarom választani mert nem akarok ezzel is a szervízbe rohangálni mint a bicklivel. -
Android Fan
csendes tag
Sziasztok, kéne egy kis segítség! Lövésem sincs hogy milyen rollert vegyek csak annyit tudok hogy felnőtt városi roller kell. 183 cm vagyok 60 kg-al (valszeg nem lesz para a súllyal
). Az ár limitem 25e Ft. Annyi hogy bírja az iramot mert gyalog is durva a tempóm (4x gyorsabban sétálok mint az átlagos gyalogos minden túlzás nélkül).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
előfordul hogy kancsal vagyok amikor fogalmazni kell. Figyelj van tipped hogy mit figyeljek meg a rolleren amikor megveszem? Ha van valami hiba mondjuk a hegesztésben akkor azt hogy veszem észre? Valami amit különösen megkell néznem? Bármi segít, már elsőre a megfelelőt akarom választani mert nem akarok ezzel is a szervízbe rohangálni mint a bicklivel.