Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
DigitXT
üzenetére
A mutatóujjas megoldással egyelőre nincs gondom, bejön ez a fajta gázszabályzás.
Viszont a kezdeti gyorsulást le kell venni!! Ma du. elmentem kicsit gurulgatni itt helyben, aztán volt egy olyan helyzet hogy mellékutcából kanyarodtam volna ki a főútra de épp jött autó. Megvárom majd kanyarodok balra. Kicsit nagyobb gázt húztam hát meglepett kicsit..
Szóval holnap átrakom soft start-ra mert ilyen helyzetben a 2 motor jól meg tud indítani még engemet is.
Minél többet rollerezek annál jobban kedvelem a Mantist.
Nálunk sajnos nincs kerékpárút úgyhogy a főúton kell menni, de a forgalom tempóját lehet tartani azért ezzel a rollerral. Lenne egy kérdésem a lekapcsolással kapcsolatban. Alapból 52V-nál kapcsol le a vezérlő. Ha mondjuk 55-56V körül vagyok akkor gondolom nem nagyon érdemes már 2 motoros beállítással használni a rollert, mert egy komolyan gázadással benyalhat a fesz az 52V-ba, onnantól meg a BMS lekapcsol, és csak töltőre dugva tudom majd életre kelteni a rollert?
Gondolom erre ti is nagyon figyeltek nem?Laca1212
Köszi most már mindegy. Sajnos az árukeresős oldalak nem mindent boltot indexelnek, átnézni meg nincs energiám mindet hogy hol a legolcsóbb. Valószínű azért jutottál hozzá ilyen jó áron mert betolták egy fasza akcióba.#9434 Reggie0
Áhh nekem az a megoldás nem jön be. Főleg kesztyűbe nem tudnám. Bár biztos a tárcsa felülete rücskös hogy legyen "fogása".
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Okos Otthon / Smart Home
- Ezek a gaming monitorok az AOC jó ajánlatai közé tartoznak
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, kevés repülés
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
- DJI AVATA drón akkumulátor szett - 3db
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval holnap átrakom soft start-ra mert ilyen helyzetben a 2 motor jól meg tud indítani még engemet is.