Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• jozsi252

veterán

válasz McNamara #9309 üzenetére

A kövi lépcső az 500-800w-os 1 motoros rollerek 300-400k környékén. De innen már csak egy kis lépés az egyik legolcsóbb 2 motoros roller a G-Booster.
    Kugoo G Booster - Dual Motor - 2X800W - 23AH Akku
    Az a baj hogy amiket itt felsoroltál kritériumokat, azok alapján nagyon nem egy 100-150k-s roller az amit te keresel.
    - 30-35km/h
    - emelkedő (82kg)
    - 30-40km
    Ha megveszel egy Pro 2-t és mondjuk egy olyan helyre visz az utad ahol komolyabb emelkedők vannak akkor tolni fogod? Igazából nagyon sok helyen nem említik de ahogy merül az akku, úgy a teljesítmény is nyilván csökken.Plusz azért egy rollert nem illik 0%-ra meríteni. 48-67.2V között van nekem is a működési fesz, de 52 vagy 53V-nál már kakukk van. Értsd úgy hogyha eléri ezt a feszt akkor lekapcsol a roller, és akkor tudsz bele életet lehelni ha töltőre dugod.
    Ha gyorsulsz egy erőset vagy épp emelkedőn kínzod a rollert akkor sokkal jobban merül az akku, illetve a feszültség is jobban beesik.

Neked amúgy ami hibátlan lenne az a Mantis Plus illetve Dualtron Mini kategória és környéke. De sajnos 400k környéke azok is.

Esetleg menj el az Ultimate Ebike-hoz és bérelj rollert tőlük. Ha utána ott vásárolsz akkor a bérlés ára lejön a vételárból! ;) Próba nélkül semmiképp se vegyél én azt mondom! Náluk rengeteg roller van az olcsóktól a NAMI-ig..

• DigitXT

félisten

válasz McNamara #9309 üzenetére

Szerintem ezek az elvárások picit ellentmondásosak. Gondolom azért a Pro2,
    mert ár/érték arányba úgy nézed, hogy relatív olcsó, és jó "mindenre is", csak
    az a baj, hogy ez nem igaz. Ami kicsi/könnyű, "csak" egy motoros, s pálcika,
    tehát nincs benne nagy akku, az nem fog nagy tempóval nagy távra elmenni...

A Pro2 egy elterjedt, megbízható roller, A-ból B-be elvisz, de ha 40 km-re kell,
    azt biztos nem tudja 35 km/h sebességgel. (Utóbbihoz is már tuningolni kell.)

Szerk: definiáljuk, hogy mit jelent, hogy kifog rajta az emelkedő. Ha lassan is,
    de felvánszorog, akkor mondhatjuk, hogy megfelel, vagy ott is "repesszen"?:DDD
    Van olyan emelkedő, amin lábhajtás nélkül egyáltalán nem megy fel egy roller
    (kevés a teljesítménye) az mondjuk a végleges, és súlyos "kifogott rajta" eset.

Új hozzászólás Aktív témák