Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dojt
csendes tag
válasz
Memmaao
üzenetére
Már kettőre leszűkítettem a potenciális kört, ezt a #5233 hozzászólásomban jeleztem is. Félreértesz, senki nem kérte, hogy bárki döntsön helyettem, csupán érveket és ellenérveket kértem egyik vagy másik mellett/ellen. De ha csak az elektromos téma pörög és a hagyományos pedig el van hanyagolva, akkor talán át kellene nevezni a topik címét Elektromos roller topikra...
Úgy talán világos lenne minden új, a témában kezdő látogató számára előre, hogy itt csak az elektromos járgánnyal kapcsolatos témájú kérdésére kap reakciót könyörgés nélkül, mert csak arra vevők az itt lévő régi tagok, aki nem lusta és mozogni szeretne a roller használata közben, az máshol várjon tanácsot.BerserkGuts: Vannak még olyan retro, elvetemült emberek akik vágynak még mozogni közlekedés közben. Világosan említettem korábbi hozzászólásomnál, hogy 50 ezer a keret.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest