Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
haruspex
aktív tag
válasz
üzenetére
Bárkítől szívesen veszek ötleteket. Én még nem használtam semmilyen rollert. A könnyű hordozhatóság most nekem elég nagy szempont, sokat sem akarok elsőre költeni, úgyhogy azért gondolom, hogy jó lehet a sina.
DigitXT: Igazából nem várok csodát. Alapesetben 1-3 kilométerekre kell egyszerre, 10-15km/h-nál nem kell, hogy gyorsabb legyen. Nyilván most pár hónapig nem baj, ha hosszabb utakra is alkalmas. Viszont egy pl egy Xiaomit pl. nem tudom elképzelni, hogy kényelmes legyen kézben vinni, aluljárózni, ilyesmi.
Ha elengedem az elektromosat, akkor van valakinek konkrét ötlete?
Én felfújható gumisak közül ezt találtam eddig:
https://www.alza.hu/sport/razor-a5-air-fekete-d4847983.htm
De ezt csak kipróbálni eléggé a fájdalomküszöbön van. Illetve a talprésze eléggé kicsinek tűnik, nem tudom mennyire kényelmes ezen lábat váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Háztartási gépek
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest