- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
pusszycat
üzenetére
Akkor nem vág össze azzal, amire én gondoltam. Nekem a Hall-szenzoros gázkar produkált hibákat és csak indulás után egy ideig, random, akár a hőfokváltozás miatt, vagy nem tudni.
Gondoltam a Hall-szenzor belső hibájára, persze nem volt kéznél. De egyre romlott a helyzet, amikor szétszedtem és kiderült, hogy a szenzor egy zárt üregbe van nagyon beragasztva, onnan kibányászni sem lehet roncsolás nélkül. Komplett egységet kellene rendelni. De azért kitisztítottam zsíros elkenődéseket, a szenzor lábait átforrasztottam (néha van ilyen, hogy a forrasztás hője okozhat valami javulást), új zsugorcsövet is felrakva.
Ezzel együtt a rövid kábel miatt tőből bontani kellett a csatlakozásokat a középső vezérlőegység kibontásával. Tehát itt lehetne gondolni arra is, hogy a piszkálásokkal valamilyen kontakthibát elhárítottam.
Ugyanis ez történt, utána egyszerűen megszűnt a hiba kb.1 hónapja. Nem random, azóta egyszer sem csinálta.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Hálózati kábelek és szerelésük
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- DJI Mavic Mini Fly More Combo
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, kevés repülés
- DJI AVATA 2 drón - csak a drón, akku, RC és szemüveg nélkül
- DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
- Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő