Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mégis lesz Galaxy S26 Edge. Vagy nem? De!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Huami Amazfit Bip okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
- 

enginev3.0 félisten válasz  enginev3.0

üzenetére enginev3.0

üzenetéreNa Porvédő, a fekete gumi  Kis csavarhúzóval mellé nyúlsz és kituszkolod, tényleg pici csavarhúzó legyen, hogy ne cseszd szét a szélét, mégjobb egy hegyes kés, lásd lent.  Itt már van a tegnapi zsírból, de annyira nem tetszett szóval tettem még bele  Ujjaddal a legkönnyebb kicsit betuszkolni, aztán mehet vissza a porvédő  Ahogy nyomod vissza a porvédőt, érezni kell hogy egy picit pattan, vissza a helyére, nyilván valamennyi zsírt ki fog nyomni magakörül, ezt ronggyal vagy papírral érdemes letörölni, hogy ne legyen csúnya, és ne szedje feleslegesen a retket Másik oldal picit szűkösebb, de megoldható 
 Ennél a képnél már le volt szedve a porvédő, és még nem zsíroztam korábban, de látható hogy azért van zsír a golyókon gyárilag Ha kész van, akkor áttörölgetjük, és kapunk egy szép tiszta rollert  Ilyesmi kés a legjobb  Én munkahelyről hoztam zsírt WD40, olajok, fújós olajok és minden ilyet el kell felejteni, mert csak kárt csinálunk velük, ilyeneket már csak a csapágy végstádiumában használunk, hogy ne nyekeregjen, de akkor már úgy is cserélni kell Féktárcsát a végén töröljük át szárazra, sokat segít a megállásban!! 
 Ha véletlen összekenjük semmiképp se maradjon zsírosEnnek örömére húztam a fék bowdenen is kicsit, sajnos ezt elég sűrűn kell, legalábbis többször mint amennyiszer kedvem van hozzá Még gondolkodom a gyári első lámpát cserélni, vagyis az izzót, majd utána nézek milyet lehet beletenni, hátha lehetne valami több fényt kicsikarni belőle este 
Új hozzászólás Aktív témák
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest