Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Thunderzolee

veterán

válasz Tv #24728 üzenetére

Egyik kollégám részegen elesett a rollerrel hazafelé. Kétszer is. Pechére egy rendőrjárőr végig követte, de neki nem tűnt fel - körforgalmaknál volt mindkét esés. A második után mellé mentek, és kérték álljon meg. Szó szót követett, majd leeresztették az egyik kerekéből a levegőt, és úgy engedték tovább.
    A másik megoldás az lett volna, h előállítják, mivel nem volt hajlandó tolni a rollert.
    Nem azért nem tolta, mert kötekedni akart a rendőrökkel, hanem mert annyira részeg volt, h végigröhögte az egészet, és "nem fogadott szót", amint továbbment a rendőrautó, visszaállt rá.
    Egy "csapatépítő" bulin voltunk együtt, még én állítottam neki át Eco módra, mikor láttam, h részegen indul haza a rollerrel, és a kapuból kifelé már majdnem elesett kanyarodás közben.

Barátnőm a rendőr, ő mesélte.
    Legszívesebben hazavitte volna az autóval, az lett volna a legjobb megoldás, csak azt meg nem lehet.

A csávó nem emlékezett semmire ebből, a munkahelyen dumálunk erről, így már kiderült számára, h miért lett lapos másnapra a kereke.

Úgy emlékszem ittasan is csak úgy lehet kerékpározni, ha nem befolyásolja az ittasság mértéke a vezetési képességet. Rollerrel se kéne ebben bízni, h majd részegen csapatok hazáig. :N

Úgy tudom, akiket Pesten elkaptak emiatt, azok atom részegen száguldottak ketten egy rollerrel 25-el (kurjongatva, hangoskodva), és miután a kékek mellett elhúztak, azok intették le őket, de a felszólításra nem álltak meg, ezért lettek egy másik járőrpáros által a tér másik felén megfogva, végül előállítva, és ezért lett a 100ezres bírság is kiszabva, csak a hírekbe ez már nem így került bele.

Szerintem nem kellene visszaélni ezzel, h ittasan rollerezünk. Mondom ezt úgy, h milliószor volt már, h "ittasan" mentem valahová rollerrel.
    Autóba egyébként sosem ülök "ittasan", eszembe nem jutna. :(

• pourri

aktív tag

válasz Tv #24728 üzenetére

Ugyanolyan büntit kapsz mintha részegen kerékpároznál. Megkérnek, hogy szállj le és told, ha kakaskodsz megbüntet kis pénzzel. De ezmiatt nem fognak jogsit bevonni.

Új hozzászólás Aktív témák