Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tknof1871
üzenetére
Ezek noname rollerek, nem ismerem őket, vagyis némelyiket igen, de véleményt az ilyen rollerekről nem akarok mondani.
Naveenek nem is tudtam, h van ez a modellje is, köszi a tippet. Az a Xiaomihoz tartozik, korábbi modelljei is jól sikerültek, a topicban találsz róluk ismertetőt.
A zselés kerékben nincs belső. Annyira azért nem "ugyanaz", mintha slimeot töltesz a belsős kerékbe. Például vastabb a zseléréteg, hosszabb tüskékhez hatékonyabb.
De tulajdonképpen mindegy, mivel a zselés kerekűek drágábbak egy kicsivel, én csak a használt rollerek miatt javasoltam, de mivel használtat nem akarsz, így nincs jelentősége.Nem tudom a Segway milyen nevezéktant használ, egyszerűen különféle betűkkel jelöli az adott szériáit.
A listában láthatod a főbb tulajdonságaikat, nem olyan bonyolult kiigazodni közöttük.
A D és az F együtt jelentek meg.
A D az olcsóbbik, az F a drágábbik sorozat volt.
Az F árcsafékes, nagyobb akksik, zselés kerék
A D dobfékes, kisebb induló akksi méretek, belsős kerék, egy fokkal gyengébb motor(ok). (Pl: 350/600 vs 350/700)A "Max" meg a legnagyobb pálcikarollert takarja, G30, illetve picit kisebb akksival a G30L. Ezért a névválasztás gondolom.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
És hát idén megjelent az F sorozat utódja, F2 néven. Megcserélték a hajtást, hátsókerekesek lettek, index került rájuk, és az akksik nagyobbak, motorok is erősebbek. Sajna a kisebb motoros verziókat kihagyták, mintha azokra már nem is nagyon lenne szükség. :/
F25i, F40i meg olyan árban van, h inkább hagyjuk. :/A Z a Zing, azok gyerek rollerek.
A korábbi E, ES meg régiek, inkább ne is keverjük ide, (a kormányon, ill. kormányrúdban voltak az akksik), akkoriban még a Segway is csak kereste az utat.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Korábban kérdezted még, akasztót a kormányra lehet venni rájuk, illetve újabb modelleken már van.
Lengéscsillapítót lehet venni valóban hozzájuk, Monorimet, de nem egy olcsó dolog, arra azért számítsál.

D38 a nagyobb akksi miatt jobb, D28 ugyanakkora akksis, mint az F25.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)