Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Google Pixel topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
gergo5991
üzenetére
Ráolvastam most erre a gépre. Ilyen faja futóművet (hátul) élnék. Mondjuk esg n arról nem írtak hogy nagyobb tempón mennyire hajlamos szitálásra. Volt c futóműves gépem, több szerintem nem lesz. Burn e is kéri a stabilizátort meg összes dualtron is. Tudom az sokat segít, de nekem akkor sem tűnik biztonságosnak. Stabilizátor is kényes cucc, nem tudom. Illetve nekem gáz érzés hogy egy külön szerkezet kell hogy tuti egyenesen menjen.
Warrior kegyetlen hogy mennyire erős egyenes futásban. Bármit, tényleg bármit csinál vele az ember, bármennyivel ez csak megy egyenesen. Kis tempón már majdnem zavaró mennyire steril amit művel.
Cserébe a hátsó futómű az egy fos... Mármint kő kemény. Ez tök jó fasza úton és nagy tempó mellett. Cserébe nem túl komfortos emberi tempóban nem annyira jó úton. Én most hátulját fogom is piszkálni rugó /csavar stb ügyben, legalább picit kéne puhítani. V1 puhább volt az meg bele vert sárvédőbe
Vissza a klimahoz. Nagyon megnéznék egyet. Taposó hossz még lehet para, pl warrior x hez képest 10cm el rövidebb ami lehet kevés lenne. Még etwow gt től is rövidebb 3cm el a nami
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Battlefield 6
- PlayStation 3
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple asztali gépek
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Arc Raiders
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Fitbit Versa 4 okos óra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest