Hirdetés
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P8 - nekik nem 8
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
rep3at
őstag
Nekem F30E van, minőségre teljesen rendben van, ebben nem érheti kritika. A megtehető távolság is nagyjából stimmel pedig nem szoktam lassan menni, ahol lehet nyomom neki. Én nem próbáltam az ennél kisebb kerekűvel szerelt rollereket, alapból emiatt vettem Segwayt.
Én 200 ezerért vettem egy hónapja kb., szerintem ennyit megér, nem spórolnék ezen mert később megbosszulja magát. Egyedül a tempomat az ami egy kicsit hiányzik belőle de szinte semmi másba nem tudnék belekötni, nem bántam meg hogy megvettem őket, fasza kis kirándulásokat szoktunk az asszonnyal csinálni vele. A töltője is elég kicsi és az elején elég gyorsan tölt szóval ha be tudod dugni valahova amíg kávézol / eszel / sörözöl fél órára mondjuk akkor értékes kilométereket nyersz. Ja és tömlő nélküli a gumija..
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő