Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Logapeti
tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Nem az én rolleremre kell. Ketten mennénk kirándulni, és a párom rollerjének a hatótávját szeretnénk megnövelni alkalmanként, de azt nem szeretném, ha a megnövelt súlyt cipelnie kéne pl. egy lépcsőn. Így még pont elbírja a kis roller súlyát, de nem szeretném további kilókkal terhelni beépített módon.
Nyilván azért vettünk ilyen kicsi, könnyű rollert, mert figyelembe vettük, hogy alkalmanként neki kell bizonyos helyekre fel- és letenni, esetleg emeletre felvinni, Így lett a kompromisszum a 8,5 kilós önsúly, és az ezzel járó kicsi hatótáv (ami a szokásos, városi használathoz még mindig megfelelő számára). Viszont én gond nélkül tudnék vinni a hátizsákomban egy plusz akkut a saját rolleremmel a kirándulásra, amiről a célnál tudnánk tölteni a rollerjét hazaindulásig. Na ez a pontos use-case.Engem azért kicsit meglep, hogy erre nincs igény. Én is szívesebben cipelem a 12 kilós rolleremet a 3. emeletre, mintha mondjuk 16-18 kiló (vagy még több) lenne, a nagyobb hatótávra pedig nincs szükségem a napi használatban. Ha esetleg hosszabb távra mennék, jól jönne a plusz akku, és akkor azt mondanám, oké, legyen 15 kiló arra az egy cipelésre. Amúgy a legmenőbb az lenne, ha valami sínes/tokos csatlakozó lenne a rolleren, ahova csak bekattintom az otthon feltöltött akkut, és már meg is van a 150%-os hatótáv
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest