- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
DigitXT #2518 üzenetére
Én is rákerestem a neten, ha lenne időm, akkor a már korábban linkelt orosz fórumon nézelődnék, arra ugyanis a Google kereső motorja erre nem jó, mivel a ciril betűvel írt szöveget csak külön beállítások után keresi.
Ha egyébként mindent csinál, jön megy megáll, akkor nagy valószínűséggel az LCD alatti vezérlő lesz a ludas. Ott nem érte víz? Esetleg az ott lévő csatlakozókat széthúzni, illetve megnézni, nem-e testel le valami? ( Elnyírt szál? )
Ha ez a roller a Geegbuying-ról jött, akkor a garancia fogalma relatív.
Amint küldesz Chang-nek egy videót a hibás alkatrészről, ő szó nélkül küldi a csere darabot, de azt Neked kell otthon kicserélni....Vagy annak, akitől Te vetted.
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
DigitXT #2514 üzenetére
Vagy a motorvezérlője kotlott meg, vagy a maga az LCD mögötti vezérlő rész, ami a gáz/fék kombót kezeli.
Szerintem.
Ideje tárcsázni azt, aki a garanciát intézi.Ha garis, ne turkálj benne!
Ez az intelligens vezérlő, ami a lelke.
Szerk. Szerk:
Ha nem lenne garis, én lehúznám a tápcsatlakozót, és resetleném. Kb. 5 perc villany nélkül, aztán összedug.
-
Dr.Zoo
őstag
Kugoo S1 tulajok figyelmébe.
Isten igen egyszerű gyermeke megtervezte az S1-et, nevezzük most Őt Chan-nek.
Chan olyan kicsire hagyta a vezérlő helyét a rollerben, hogy mindent bele kell szó szerint gyűrni, ha egyszer ráveszed magad, és szétszeded.
Miért baj ez? Mert Chan ide tervezte az összecsukó mechanika kallantyúját is, a kis lila fület, amivel a roller kívülről összecsukod.
Ez a két alkatrész jól elvan egy ideig egymás mellet, de a sokadik összecsukás után, a töltő pozitív drótjának szigetelése elfáradt, mivel 0.0000001 dolcsit így megspórolt, nem rakott rá még egy szigetelő anyagot.
Miért írom le ezt? Pénteken reggel állok a vonatot várva, majd miután elém gurult a Magyar Álom Vasutak szerelvénye, gondoltam összecsukom.
Szikrázott olyat, mint az ívheggesztő, mikor ívet fog.
Gyorsan visszanyitottam, kialudt az ív.
Ma szétszedett állapotban csináltam néhány képet.
A kontrolleren lévő XT60-as csatlakozót kivágtam, és mereven összeforrasztottam.
Aztán mindet szigeteltem duplán. -
Dr.Zoo
őstag
válasz
TomMusic #2460 üzenetére
Ez a táblázat kering a neten.
-
Dr.Zoo
őstag
A Kolléga már linkelte a megoldást, én most töprengek több megoldás között.
1.: átalakítom 2WD-re, tehát két egyenként 350W-os agymotor, két vezérlő, egy akkupakk.
2.: a meglévő fújt gumis hátsó kerékre rendelek tárcsaféket, és átalakítom a meglévő fújt hátsó kereket.
3.: rendelek egy komplett kittet, és dobfékes lesz hátul.Az első megoldás elég beteg, de kb. minden itthon van hozzá, a második lenne a
reálisnormális. -
Dr.Zoo
őstag
Kugoo-ra utólagos (fújt) dobfékes kerék felszerelésének leírása itt.
Agymotor utólagos tömítése, oroszul van, de elég jól szemléltetni a kiszedést, szétszedést, tömítendő helyeket...
-
Dr.Zoo
őstag
Elvileg lehetkülön belsőt is kapni, igaz cserélni macerás.
Erről a kevlár szalagról eddig nem hallottam, utána olvasok.Meg is van, jelenlegi dollár árfolyamon kb. 2400 ft a belső.
Kérdés, hogy 5 bar-ra fújva hányszor kapsz defektet.(ugye az első kerék tömör, elvileg az összeszedi)
de nem találtam a boltban, neten meg megrendeltem a tömör gumit.
Melyiket, az etwow tömörgumit?
Ha igen, kíváncsi lennék a tapasztalatodra. -
Dr.Zoo
őstag
válasz
TomMusic #2309 üzenetére
49,5 lábam van.
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
#07746304 #2291 üzenetére
Utángyártott akkumulátort tudsz venni, most 102 dodó.
De nem javaslom. A cellák minősége nem a legjobb, én speciel át fogom cellázni a saját pakkom.Már 22 darab megvan, a 30-ból.
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
gedogergo99 #2241 üzenetére
Összedugni a motor csatlakozót úgy tudod, hogy van egymással szemben két nyíl a csatlakozókon, azoknak egymás felé kell mutatniuk.
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
gedogergo99 #2235 üzenetére
Magyarországon vetted??? Hol?
Akkor a forgalmazót hívd fel, hogy ez történt, garanciában cseréli. (Reméljük) -
Dr.Zoo
őstag
válasz
gedogergo99 #2231 üzenetére
Még mielőtt megmutattam hogyan lehet belépni a szervíz menübe, előtte voltál már benne?
-
Dr.Zoo
őstag
Bejelöltem a képen, hogy, hogy mit kell széthúznod.
Én tartalék akkuval teszteltem, azért látod összedugva.Szervíz menübe belépés:
Duda és a SET gombokat egyszerre lenyomni, és nyomva tartani addig, amíg vált a menü. -
Dr.Zoo
őstag
válasz
gedogergo99 #2228 üzenetére
Nem értem a kérdést.
Resetelni kell a vezérlőt, fogod a műanyag lapot, kicsavarod a 4db csavart, mögötte van a vezérlő.
Óvatosan kihúzod a téglalap alakú fém dobozt, megkeresed a legvastagabb csatlakozót, és lehúzod. Vajszínű a képen, amit az előző hsz-ben betettem.
Vársz 2 percet, visszadugod. Roller bekapcs, ha működik rendesen akkor ennyi volt.
Ha nem, akkor a vezérlő valószínűleg kakukk.
Szervíz menüt nem aktiváltad véletlenül???? -
Dr.Zoo
őstag
válasz
gedogergo99 #2226 üzenetére
-
Dr.Zoo
őstag
Hátsó kerék meghajtású Kugoo.
(Átalakított orosz verzió)
-
Dr.Zoo
őstag
Talán elfér itt ebben a formában. Van egy utángyártott Kugoo S1 akku pakkom, amire nincs szükségem.
Ha valakit érdekel, keressen priviben, köszi! -
Dr.Zoo
őstag
Új cikk, a rollerekről. [link]
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
EgySrac #1856 üzenetére
Szia!
Kicsit visszaolvasol, volt ilyenem.
Kényelmes, nagy, nagyon megy, de ha leszed róla a Rendőrség, feljelent.
Ez az, ami abszolút nincs kategorizálva ma Magyarországon.
Se nem bicikli, se nem segédmotor.Hozzáteszem, a "sima" elektromos roller sem. Az is addig használható, amíg a közeg úgy nem dönt, hogy leszed róla, teszem azt a bicikli úton.....
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
#07746304 #1853 üzenetére
Vagy rádobsz plusz 30 ezer körül, és veszel egy M365-öt.
Ha ez a pénzügyi limited, keresel a jófogáson vagy használt Kugoo-t, vagy M365-öt.
A használt ezekben szerintem kicsit lutri, mert aki eladja vagy korrekt, vagy nem.
Mire gondolok?
Mennyit futott, mennyire volt mordorban használva, egészen véletlenül nem-e kölcsönzős volt, stb.
Szóval a használt ezekből kb. olyan, mint a használtautó, de ki lehet fogni tényleg megkímélt darabot is. -
-
Dr.Zoo
őstag
Nem bírtam ki, beszereltem.
A tengely egy sapka kaki, a hozzá adott csavar nem jó semmire.
Csináltam pár videót.Kb. 5 bar-ra kellett fújni, hogy ne legyen lapos, a sebességből kicsit vissza vesz.
Cserébe megszűnt a hátsó kerék pattogása, nagyon kényelmes.
Új tengelyt fogok esztergáltatni bele. -
Dr.Zoo
őstag
Egyre inkább úgy tűnik nekem, hogy a Kugoo S1-nek az akkuja lesz a gyenge pontja.
Nagyobb súlyt cipelve (kb. 102-103kg lehetek cakk-pakk) 3-as fokozatban maximum teljesítményt használva, ma kb. 2x6km mentem, a Dózsa Gy. út Váci út sk.-tól, a Szigony u. 36.-ig.
Vissza már csak 34V körül mutatott a műszer, és visszavette a végsebességet is.
Elkezdtem cellákat vásárolni, szerintem kb. ősz felé át fogom cellázni. -
Dr.Zoo
őstag
Akkor próbálok pontosabban fogalmazni.
Sebesség függvényében, lehet vele finoman is fékezni, de ha mondjuk 28km/h próbálod ugyanezt, ott nehéz finoman adagolni. (Ott arra koncentrálsz, hogy rajta maradj.)
A gázt szintén sebesség fokozat függvényében lehet finoman adagolni, 1 fokozatban el lehet vele nagyon lassan indulni, és alacsonyabb sebességet tartani is egyszerűbb, 3-as fokozatban 5km/h alatt nem lehet menni vele normálisan. Azt a fokozatot nem arra találták ki.
Szerintem van benne KERS, ezt a féket picit használva lehet aktiválni. -
Dr.Zoo
őstag
Na ezek rendesen megkínozták a Kugoo-t.
-
Dr.Zoo
őstag
Cikk/videó a LIME-al kapcsolatban.
-
Dr.Zoo
őstag
Nem akarlak meggyőzni, csak leírtam nálam a matekot.
Akkor van cumi, ha a beválasztott típus, nem bír ki fél évet sem, és teszem azt kínából jött "lábon".
A Kugoo-nál ugye Lengyel raktárból jött, oda 1 éven belül vissza tudom küldeni, nem kokain áron...
Csilliárdra reagálva, egy közhelyt idézve: - amíg van lócitrom, lesz veréb is. Ha el tudja adni ennyiért Kínai barátunk, nem fogja 40.000.-ért árulni. Az egy érdekes kérdés, hogy mibe kerülhetnek ezek mondjuk Shenzenben. -
Dr.Zoo
őstag
Én úgy számoltam ki a megtérülést, hogy a havi BKV bérlet illetve a helyi kis büdös járat árát összeadva kb. 6 hónap alatt visszahozza az árát, utána konkrétan minden hónap ajándék.
Villanyból minimális a fogyasztása, amikor csak tudom cégnél töltöm, itthon pedig alkalmazotti tarifa miatt nem releváns a fogyasztását számolni. -
Dr.Zoo
őstag
válasz
berobi78 #1360 üzenetére
Stimmel, ugyanezek mentén választottam ki a Kugoo-t.
Az akkumulátor élettartamára nagyon kíváncsi vagyok.Még valami, ma jöttem rá, hogy nálam hogyan működik a KERS.
Lejtőn lefelé egy pillanatra ráfékezek, majd hagyom kigurulni. Így a kijelzőn szemmel láthatóan mutatja a visszatöltést, a lejtő hosszától függően elég szépen tölt vissza. -
Dr.Zoo
őstag
Szia.
Az M365 épp jó példa, mert abban cellánként lehet akkumulátorokat cserélni. (18650 cellákból van felépítve)
Előbb fogsz benne BMS-t cserélni, szerintem.
A Kugoo-ban szintén lehet cellánként cserélni.Magyarra fordítva, arra minimális esélyt látok, hogy egy pakkban az összes cella egyszerre pukkanjon ki. A Kugoo-ban 30 darab cella van, emlékeim szerint.
-
Dr.Zoo
őstag
Nekem speciel nincs bajom az összeszereléssel.
Oroszok zordabb környezetben hajtják őket, viszonylag kevés meghibásodással.
Itt tudsz olvasgatni, a Google translate egész használható.
A macskakövön, illetve az illesztési hibáknál fog pattogni, ha magadra állítod a rugózást, ezt lehet tompítani, finomítani. Alaphelyzetben az elektromos fékkel kell fékezni, ha vészfékezéssel kell megállni, akkor mindkettőt fogod használni. Meg lehet vele állni.Ahogy olvasom, a nekik szánt Kugoo S2 ami nálunk S1, amikre ők panaszkodnak széria hibák, azon amit mi kaptunk már javítva lett.
Itt írják, hogy ami az orosz piacra ment S1 néven, az 250W motorral van szerelve, és 24V-os a rendszer feszültsége.
Szerk: mindjárt befotózok a hátsó kerékjárati ívbe.
-
-
Dr.Zoo
őstag
Kugoo S1 összefoglaló, ahogy én látom.:
Pro:
-lengéscsillapítók
-hatótáv
-terhelhetőség
-önsúly
- (ez erősen szubijektív) az összeszerelés minősége
-350W motorKontra:
-tárcsafék hiánya
-akku kapacitás 6AH, (néhol 8AH árulják)
-100kg felett erősen lecsökken a hatótáv
-regeneratív energia visszanyerés hiánya -
Dr.Zoo
őstag
Szia!
Függ a cipelt súlytól, az időjárástól, (hideget egyik akku sem szereti) a Te légellenállásodtól, stb.
Én tesztelten nem olyan rég, a konkrét reggeli hőmérsékletre már nem emlékszem, de nagykabát+síkesztyű kombóban mentem vele.Valaki már írta itt, hogy ezt bizony 65kg Chang-el tesztelték, mármint a 30km hatótávot...
(#1221) berobi78:
Ha hazaérek, megnézem. -
Dr.Zoo
őstag
A roller egy joghézag, kb. teljesen mindegy milyen motorral van szerelve.
Még nem volt szerencsém közegekhez, pedig mentem Budapest belvárosában mostanában.
Emberekre figyelj, mert 30-ról 0-ra a Te tömeged plusz a roller tömegét kell fékezni.
Néhányszor volt, hogy le kellett ugranom róla, mert a telefont nyomkodó, fülhallgatót az agyába dugó, azt maximum hangerőn hallgató keresztbe fordult előttem. -
Dr.Zoo
őstag
Kugoo S1 update, ma 2*6km mentem nyélgázon, megáll-elindul kombóban, lámpától lámpáig.
(Budapest belvárosában, Dózsa György úttól, a Szigony utcáig, és vissza.)
Az összesen kb.12km megette az akkumulátort, a jelenlegi 96 kilóm, plusz pakkok alatt.
29.9V-al értem be a célomba, igaz már 12km/h nem ment többet.
Még nem tiltott le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik
- E-roller topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged