- Akciófigyelő: Jön az új EarFun Clip 2, van is hozzá 30% kedvezmény
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Yettel topik
- Elindult a szomszéd robotaxi szolgáltatása
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
freddirty
senior tag
válasz
Ateszpapa
üzenetére
Ennek az összehajthatósága és ezzel hordozhatósága az ami hiányzott idáig nekem az elektromos rollerekből.
Ha beugrasz egy boltba, nem fogsz egy rollert az ajtó előtt hagyni mert ellopják. (és mindegy hogy elektromos vagy sem). Be kell cuccolni lakásba/házba elrakni helyére, felvinni/liftezni munkahelyre stb. Ezt vagy egy town9-et egy mozdulattal összehatasz, es808-nál még ráadásul emelgetni sem kell csak húzod magad után.
Emellett elég jó árban volt, a 70k azért nincs messze egy 40k-s jó sima rollertől... (a bevezető 260 usd-s árát még nem láttam viszont sehol újra sajnos)Egy dolgot lehetne rajta tökéletesíteni, és az egy szénszálas váz az alu helyére. Súlyból sosem lehet túl kevés

Egyébként meg kiderül mennyire bírja majd az járdákat, útkereszteződésekből van erre sok. Le7 szétmegy egy év alatt, franc se tudja ezek a kínai vackok mit bírnak.
Mindenesetre én is vettem most még1500ft-os töltőt, hogy ne csak egy legyen itthon hanem nyaralóban v. munkahelyen is még.
A belsőre nem gondoltam de jó h. mondod.
Régebben a voiterscooter-t nézegettem, de soha nem tudtak kijönni egy olyan típussal ami jól hordozható. És persze árban is messze voltak ettől a szinttől érthető módon. Ráadásul mostanában sajnos úgy látom leépülőben vannak, feladták a szervízt, kiárusítanak. Kínával nem tudnak szembe menni sem fejlesztésileg sem árban... Kár.
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Crimson Desert
- Micro Four Thirds
- Óra topik
- Akciófigyelő: Jön az új EarFun Clip 2, van is hozzá 30% kedvezmény
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Filmvilág
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot - AKCIO
- Venusaur, Charizard és Blastoise 72153 + 40892 Kanto régiói jelvény gyűjtemény
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- DJI FPV Racer drón
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 3 év garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- MacBook Pro 16 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 24 core GPU, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0382AR)
- 4TB Gen4x4 SSD
- Apple iPhone Air - Black - 512GB - Újszerű - ALZA Jótállás: 2028.09.28-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest