Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- A Redmi is hozott kompakt táblagépet
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Távozik az Apple vezérigazgatója
Aktív témák
-
Moddingfan
senior tag
Figya, nem tuskóztalak le, eszembe sem jutott ilyesmi, csak azt mondtam, hogy mivel a kupakokat az emberek többsége amúgy is kidobná, ennyi erővel el is küldeheti, nem? Ha segítünk az jó, ha nem ér célba, akkor mit veszítettünk? Semmit. Csak ennyit mondtam. Az viszont tényleg érthető, ha nem lesz fotó, már leírtam, miért (ez sajna régi idők tapasztalata). Nem akartam összetűzésbe keveredni se Veled, se mással. Pénzt én sem küldtem volna, ahhoz tényleg bizonyíték kell, de mivel itt pénz volt a tét, így ''mit veszíthetünk, ha kamu'' alapelven beszálltam. Ha bárki is ilyen indokkal kamu gyűjtést szervezne, arról meg lenne a véleményem. Ha másra nem is, arra jó volt a gyűjtés, hogy lássuk, mennyi segítőkész ember van kis országunkban
Szal részemről nincs harag.
Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Crimson Desert
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egyre kevesebb döntést hagy az AI az ember kezében
- Xbox tulajok OFF topicja
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
Hirdetés
- LG UltraGear 45GX90SA-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámitOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szal részemről nincs harag.