Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
thesound
addikt
válasz
Necroman_Mk2
üzenetére
Nagyon jó film. Most nézze meg még, aki nem látta, mert lehet megvalósul.
-
Tyrel
őstag
válasz
Necroman_Mk2
üzenetére
Szerintem eredetileg is népszerű lehetett már, legalábbis nekem sok ismerősöm ismerte/látta/szerette még a maga idejében is, nem csak mostantól... Scarlett hangja pedig tényleg isteni benne, érdemes eredeti szinkronnal nézni - gondolom nem is véletlen, hogy az OpenAI-sok is rámozdultak.
Viszont... talán úgy 10 éve láthattam ezt a filmet először, de akkor tökre az volt bennem, hogy ez az én életemben egész biztosan nem lesz még valóság... Most meg már ott tartunk, hogy gyakorlatilag minden technológiánk meg van egy sci-fi filmeket idéző android létrehozásához.
Kb. csak azért nincs még, mert különböző cégeknél vannak az egyes építőkockák. Az "esze" itt van az OpenAI-nál, a teste (és mozgása) a Boston Dynamics-nál, az élethű bőr és arc (beleértve az élethű arcmimikát) meg japán cégeknél. Ha ezek összefognának...

Új hozzászólás Aktív témák
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / RTX 3060 / 256SSD + 1TB HDD
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi