- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Magyarországra jön a Vivo 500 megapixeles kameratelefonja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Egyszerre startol a legjobb kameratelefon Kínában és Európában
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Olcsón ad sokat, de a minősége... Kukirin G2 Ultra teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
A végén még kiderül, hogy csak igaz a 2800mAh? (Csak viccelek.)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Komolyra fordítva: a hivatalos Kingzone oldal fórumán írta az egyik gyermek, hogy úgy növelte az akkuidőt, hogy lecserélte a gyári launcher-t és a (szerinte) nem gyári sms/mms app-ot.
Kíváncsiságból felraktam a Google féle launcher-t (amihez a "kártyák" vannak). Az sms app szerintem a "gyári-gyári", így nem tudom, azt érdemes-e lecserélni.
Namost lehet csak placebó, de mintha tényleg jobban bírná a készülék. (Itt most nem az aktív képernyős időre gondolok! Azon nem segítenek az ilyen trükkök. Hanem a standby-os idős téma, mintha nem szívná annyira az akkut.)
Egyébként azért is szántam rá magamat, mert ha belegondolunk, akkor mi többletet nyújt a Kingzone által választott launcher? Igazából semmit... Nekem az ikonok mellé kiírt számok (elmulasztott hívások, email, stb.) semmi pluszt nem ad, az meg hogy az ikonok háttérszínét néha megvariálja, az meg mégannyit sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- AKCIÓ! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Passzív MiniPC! Intel Core i5-8350U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe SSD!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)