Hirdetés
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Európába jött a Mate 80 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
A végén még kiderül, hogy csak igaz a 2800mAh? (Csak viccelek.)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Komolyra fordítva: a hivatalos Kingzone oldal fórumán írta az egyik gyermek, hogy úgy növelte az akkuidőt, hogy lecserélte a gyári launcher-t és a (szerinte) nem gyári sms/mms app-ot.
Kíváncsiságból felraktam a Google féle launcher-t (amihez a "kártyák" vannak). Az sms app szerintem a "gyári-gyári", így nem tudom, azt érdemes-e lecserélni.
Namost lehet csak placebó, de mintha tényleg jobban bírná a készülék. (Itt most nem az aktív képernyős időre gondolok! Azon nem segítenek az ilyen trükkök. Hanem a standby-os idős téma, mintha nem szívná annyira az akkut.)
Egyébként azért is szántam rá magamat, mert ha belegondolunk, akkor mi többletet nyújt a Kingzone által választott launcher? Igazából semmit... Nekem az ikonok mellé kiírt számok (elmulasztott hívások, email, stb.) semmi pluszt nem ad, az meg hogy az ikonok háttérszínét néha megvariálja, az meg mégannyit sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)