- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Vigyétek már el!
-
macilaci78
nagyúr
Az SLI jellemzően csak NVidia videókártyáknál lehetséges, arra szolgál, két videókártyát kezeljen le a gép azokat összekapcsolva. Amit én kínálok, az rendszermemória, ha azt akarod összefonni, azt duál-nak szokás nevezni. Ehhez viszont általában páros számú memóriamodulokat szokás használni, én viszont egy darab (mod(2)1=1, vagyis páratlan) memóriát kínálok. Ha sikerül párját kerítened, valszeg képes dualba menni. Viszont ahhoz ugyanezen típusú kell: nem csak a memória mérete, órajele, stb, de a tranzisztorszámnak és minden szarnak egyeznie kell. Ezért szokás őket párban adni a boltokban is.
Tehát hogy ne köndörfalazzak tovább: nem, ez bármilyen DDR2 ramokat fogadó alaplapba belemegy. -
champion
csendes tag
válasz
macilaci78 #9 üzenetére
Én még újonc vagyok, de hagy kérdezzem már meg, hogy ez a RAM csak SLI-s lapba megy bele?
-
macilaci78
nagyúr
Magára hagyom a totyikot és elmerül a sűllyesztőben?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
macilaci78 #7 üzenetére
-
macilaci78
nagyúr
Mi van, mindenki tele van rammal?
-
macilaci78
nagyúr
↑
-
macilaci78
nagyúr
↑
-
macilaci78
nagyúr
Na, lassan vége a munkaidőnek, pattyogok haza!
-
ploteus
aktív tag
válasz
macilaci78 #1 üzenetére
EZ tényleg jó ár. UP a memóriának...
-
macilaci78
nagyúr
Szal Kingstone DDR2 512MB/533MHz ram bontatlanul eladó Szegeden 7k indulóárban, vagy postázható az országba. (A postaköltség a vevőt terheli!) Tekintettel a jó árra, alku lefelé nincs.
Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Magisk
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Miért lesz fiatalon öngyilkos valaki?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest