- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Köredzésen járt az Exynos 1680
- iPhone topik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HERR Z
veterán
válasz
rambo4ésfél #11 üzenetére
erre azt mondom ha nem vagy képes visszavinni gariba az a te saját bajod...nem ők baszták át a fejedet ők kapták nagykerből a hibás példányt...
Amúgy idióta kérdés de nem kellene agp beállításokban elmerülni egy kicsit..lehet ott van a baj és a lapnak amúgy kutya baja sincs -
rambo4ésfél
senior tag
Pest azért gáz mert a garival akkor sokat kell mászkálni /ha kell/
A multimediabol vettem sulinetben 1 samsung 957mb-t + 1 asus p4c800-e delux-ot a gépem többi részét máshonnan vettem. Tehát a probléma az hogy a KÉP szellemképes és már MINDENt kicseréltem kivéve az alaplapot tudom hogy hihetetlennek hallatszik de akkor lesz szellemképes /nagyon/ a monitor ha felteszem az alaplap driverét anélkül meg mitse ér.----->így a memót nem akarom onnan venni -
HERR Z
veterán
válasz
rambo4ésfél #9 üzenetére
én is debreceni vagyok mégis megérné felmenni érte
Amúgy mustárba van A-Data 500-as talán van 512-es modul is az TSOP-s HynixS5 chipes...nállam 288Mhz-et megy
Esetleg multimédiába kérdezz rá ők csomó cuccot tudnak hozni ami nincs fent árlistájukon....és korrektek is nemúgy mint mustár
[Szerkesztve] -
sz.j
nagyúr
Én nem szeretnélek semmire sem rábeszélni vagy lebeszélni de én saját magamnak, tuningra pláne, csakis PC4000 500MHz-es TSOP-ost vennék.
A hwsw-n van egy külföldi link ahol a Tiny csúfosan szerepelt.
De ha olcsón nagyon jó memóriát szeretnél, akkor nézz körül a readyba, A-DATA 566MHz (Samsung TCCD chip!) !!!
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
sz.j
nagyúr
Itt is megnézheted:
Bővebben: link -
sz.j
nagyúr
Talán az alábbi linken talász megoldást!
Bővebben: link -
rambo4ésfél
senior tag
Kingmax Hardcore DDR500 MPTC22D-38KX3 sajnos pont erről nem volt szó de lehet hogy rosszat néztem bár ott is a Te részedről voltak a hozzászólások ha tudnál azért valami információt adni erről a ramról akkor az jól jönne mert most akarok ilyet venni és a listában nincs feltüntetve az hogy milyen tokozású csak ennyi:Kingmax Hardcore DDR500 MPTC22D-38KX3 ezzel meg így még sokra nem mentem mert a honlapján nincs is ilyen ram???
érdekes nem?
azért előre is köszi!! -
HERR Z
veterán
amennyibe ez fáj annyiba már 566-os adata van...a különbségek meg.....ne is emlegessük
-
sz.j
nagyúr
Van valahol egy Kingmax topic, ott vannak linkek és meg tudod nézni ezt a memót is. Sőt lehet, hogy volt is szó erről a memóról.
-
rambo4ésfél
senior tag
Hali!
Kingmax Hardcore DDR500 MPTC22D-38KX3 ilyen típusú memot akarok venni.
Valaki tud erről valamit mondani?
tesztek, tapasztalatok, vélemények, le-rábeszélés
előre is kösz
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest