- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IBasterd
tag
válasz
pocokxx #18033 üzenetére
[WAPlaying]
Measure=Plugin
Plugin=Plugins\WindowMessagePlugin.dll
WindowClass=Winamp v1.x
WindowMessage=1024 0 104
ifAboveValue=0
IfAboveAction=!execute [!RainmeterShowMeter l.hraje][!RainmeterShowMeter mTimeCurr][!RainmeterShowMeterGroup 1][!RainmeterRedraw]
IfBelowValue=1
IfBelowAction=!execute [!RainmeterHideMeter l.hraje][!RainmeterHideMeter mTimeCurr]
IfEqualValue=0
IfEqualAction=!Execute [!RainmeterHideMeterGroup 1][!RainmeterRedraw]Ezt a Measure-t így javítsd, és minden Meter végére egy Group=1 paramétert biggyesszéé'. Update a config elején legyen 100.
-
IBasterd
tag
válasz
pocokxx #18020 üzenetére
Az első problémára tegnap megoldást találtam Laeresh-nek, abszolut Rainmeteren belül. Ha gondolod, küldd el a (teljes) konfig letöltőlinkjét, és belenézek.
A második is kivitelezhető Rainmeterrel (elsőre annak tűnik).
@vans: és nyilván a koordináták nem mérvadóak a sleep gombnál.
Ja, parancsolj: katt. Itt tudod a hibámat javíttatni az első hszben.
-
TotO'
aktív tag
válasz
pocokxx #17898 üzenetére
Támogatom én is, viszont szerintem olyan wall kell, amiből van 16:9 és 5:4 (van olyan wide kép ami 5:4-ben pocsékul néz ki, akárhogy vagdossa az ember
) és talán még 4:3, bár nem hiszem, hogy olyan sok 1024*768-as induló lenne.
És az is kell, hogy sokaknak tetsszen, hogy legyen rendes mennyiségű munka
@Recon666 : köszi
-
karlkani
aktív tag
válasz
pocokxx #17559 üzenetére
Amikor vans? felvetette a témát, csináltam egyet én is, igaz az még notepad-os volt (nálam notepad++ az alapértelmezett szerkesztő, sokkal jobb, mint a sima jegyzettömb). Nem rossz ez a google search, elkunyiztam az alapját... az új beta rainmeter kell hozzá. Egy baj van csupán, egy szóra rákeres szépen, de ha akad egy szóköz, majd a másik szó, na az már sok neki, sajnos ez van, nem szereti a rainmeter az ilyesmit, vagy csak én vagyok...
-
vans?
őstag
válasz
pocokxx #17460 üzenetére
Ha megengedsz egy gondolatot: (amit persze nem szoktak megfogadni, de ez van.
)
- en csinalnek akkor mar egy sarga oszlopot is, es raillesztenem a win-kepre ugy, hogy a vonalvezetes megmaradjon es illeszkedjen a kephez, erted. csak hagynek egy kis helyet kozte. a szovegeket meg le lehet roviditeni, es ki is fer. szerintem szebb lenne, mindenesetre jo az otlet, csak en mashogy csinalnam. na ennyi.
-
karlkani
aktív tag
válasz
pocokxx #17364 üzenetére
Persze...
Fogod a C:\Windows\System32\imageres.dll állományt és csinálsz róla egy másolatot. Lehetőleg ne Total Commanderben végezd a műveletet, nehogy meglepetés érjen a végén (32 bites rendszer esetében nincs gond). TC-vel is lehet (rendszergazdaként indítva), de be kell legyen kapcsolva a 64-bites Windows: 32-bites system32 könyvtár átirányítás, különben a 32-bites system32 mappában találod magad (sajnos még nincs 64-bites TC, de már készül).
Restoratorral megnyitod a másolatot, majd az icon/78-ra ráállsz a kurzorral (jobb klikk), assign..., assing to... és betallózod neki ezt az ikont, amit most csináltam. Elmented, majd átnevezed a C:\Windows\System32\imageres.dll-t imageres.dll.bak-ra. Átmásolod az új fájlt a C:\Windows\System32 mappába.
A futó folyamatok közül kilövöd az explorer.exe-t, majd újra elindítod és már működik is. Ha ki-be jelentkezel az is jó.
A művelettel azonban nem csak a parancsikonokról tűnik el a "pajzs", hanem a "Futtatás Rendszergazdaként" opció elől is, ne lepődj meg.
Na mentem szavazni!
-
karlkani
aktív tag
válasz
pocokxx #17206 üzenetére
Nem hiszem, de nem is lenne sok értelme. Így is el tudom indítani rendszergazdaként, az UAC meg nem rinyál. Úgy, hogy az aktuális meghajtót nyissa meg (C,D,E,F,G), nem kivitelezhető így(természetesen rendszergazdaként, UAC nyafogás nélkül...). Megoldható, de akkor a feladatütemezőben minden egyes meghajtóhoz kellene egy új feladatot létrehozni, az nekem nem kő!
-
vans?
őstag
válasz
pocokxx #17164 üzenetére
Nem, ez csak a 4-es kerdesedre vonatkozott. Amugy a talcat megszuntetni nem lehet szerintem, bar nem is ertem minek kene...
A VSB-t amugy nem kell minden alkalommal inditani, azzal egyszer szerkeszted a temadat, aztan csokolom.
A tukrozodest nem tudom, desk five neven megtalalod devart-on, ott az oraskin, abbol kinezheted, de mindenesetre nem en csinaltam, es nem is tudom, hogy kell.
-
karlkani
aktív tag
válasz
pocokxx #17028 üzenetére
Lehet, nem kell hozzá semmilyen program, csak egy kis registry szerkesztés...
Nyiss meg egy szövegszerkesztőt (jegyzettömb, notepad++, stb), majd ezt másold bele és mentsd el tökmindegy milyen néven, de a kiterjesztése cmd legyen! Ha megvagy, futtasd le. A meghajtók, mappák és fájlok helyi menüjébe beköltözik a "Megnyitás Total Commanderben". Ha más szöveget szeretnél neki, akkor a megfelelő részeknél átírod magadnak...reg add HKCR\*\shell\TC /v "" /d "Megnyit s Total Commanderben" /f
reg add HKCR\*\shell\TC /v "Icon" /d "\"%programfiles(x86)%\Total Commander\TOTALCMD.EXE"\" /f
reg add HKCR\*\shell\TC\Command /v "" /d "\"%programfiles(x86)%\Total Commander\TOTALCMD.EXE\" ""%%%11""" /f
reg add HKCR\Directory\shell\TC /v "" /d "Megnyit s Total Commanderben" /f
reg add HKCR\Directory\shell\TC /v "Icon" /d "\"%programfiles(x86)%\Total Commander\TOTALCMD.EXE"\" /f
reg add HKCR\Directory\shell\TC\Command /v "" /d "\"%programfiles(x86)%\Total Commander\TOTALCMD.EXE\" ""%%%11""" /f
reg add HKCR\Drive\shell\TC /v "" /d "Megnyit s Total Commanderben" /f
reg add HKCR\Drive\shell\TC /v "Icon" /d "\"%programfiles(x86)%\Total Commander\TOTALCMD.EXE"\" /f
reg add HKCR\Drive\shell\TC\Command /v "" /d "\"%programfiles(x86)%\Total Commander\TOTALCMD.EXE\" ""%%%11""" /fRemélem valami ilyesmire gondoltál...
-
karlkani
aktív tag
válasz
pocokxx #17003 üzenetére
Pedig egyszerű! Megnyitod a feladatütemezőt, majd kiválasztod az új feladat létrehozása opciót. Névnek bírod, hogy TOTALCMD, majd ugyan azon a lapon, alul "pipáld" ki a futtatás a legmagasabb jogosultságszinten jelölőnégyzetet. A műveletek fülön add meg a Total Commander elérési útját. Nálam automatikusan elindul bejelentkezéskor, ezt az indítás fülön tudod beállítani. Itt bejelentkezéskor indul, úgy állítottam be.
Parancsikonnál elérési útnak ezt add meg:
C:\Windows\System32\schtasks.exe /run /tn TOTALCMD -
karlkani
aktív tag
válasz
pocokxx #16993 üzenetére
Az, hogy rendszergazdaként induljon a Total Commander, nem okoz gondot nekem sem. Viszont, ha feladatütemezőben nincs beállítva, hogy legmagasabb szintű jogokkal induljon, akkor minden egyes indításkor feljön az UAC és megkérdezi, hogy tuti ezt akarom-e... Na, nálam ezért van beállítva feladatütemezőben, a programot meg így indítom (az UAC nem pofázik, mégis rendszergazda jogokkal indul
):
C:\Windows\System32\schtasks.exe /run /tn TOTALCMD
Ezt meg lehet könnyen oldani a skinekben is. A gond ott van, amikor azt szeretném, hogy pl.: a C: meghajtóval indítsa el a TC-t.
Azért köszi!
-
TotO'
aktív tag
válasz
pocokxx #16872 üzenetére
Ha tőlem kérdezed az órarendet, én úgy csináltam, hogy "bekértem" 7x a napont és átírtam :
Substitute="Monday":"InfóAlap","Tuesday":"Ofői","Wednesday":"InfóGyak","Thursday":"InfoAlap","Friday":" ","Sunday":"InfóElmélet","Saturday":"Értelemszerűen az 1. kiíratásnál Monday-t a hétfői első órára írom, a Tuesday-t a keddi első órára.. és így tovább....
Csak azért nem ugyanaz 365x átírni mint 7xSzóval ez nem annyira járható út ahhoz amit te akarsz
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Hyundai, Kia topik
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Escape from Tarkov
- Béta iOS-t használók topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Siguro AC-C140W Cool 9 Mobil klíma, mobilklíma + ajándék
- ELADÓ EGY MEGKÍMÉLT CSEPEL BLACKWOOD A1 KERÉKPÁR
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest