- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hampidampi
őstag
válasz
Pierre75 #8719 üzenetére
"Viszont csak egyes könyveknél mutat oldalszámot. (Az nem világos, hogy milyen beállításon múlik ez a Calibre esetében.)"
Semmit nem kell állítani. Ha a Calibre-vel küldöd a mobit a Kindle-re, automatikusan generál mellé egy apnx file-t. Ez tartalmazza az oldalszámozást.
(Ezt akár kézzel is elkészítheted a Calibre APNX pluginjével, de egyszerűbb a küldés gomb
)
-
Libretom
aktív tag
válasz
Pierre75 #8719 üzenetére
Azt hiszem a "foltosodás" abszolút általános, tehát mindegyik Pw-re igaz, legalábbis az Amazonos fórumból nekem ez jött le. Az is érdekes, hogy amíg nem hívták fel rá a figyelmet legtöbben észre sem vették.... Szóval nincs itt semmi gond. Ne felejtsük el, hogy ez eink kijelző, nem maga a képernyő világít, mint az LCD-nél, hanem a peremnél elhelyezett ledek. Szerintem a világító tokokkal kell összehasonlítani, és akkor rájövünk, hogy ez szuper teljesítmény. A Kobo Glo-t nem ismerem, de a Pw felbontásával és kijelző minőségével akkor sem veszi fel a versenyt, ha homogénebb a világítása.
Ha nagyon megnézem az én Pw-m kijelzőjén is van egy narancsosabb (?) árnyalatúnak tűnő rész, de ez nem élesen határolódik el. Egészében véve majdnem tökéletesen homogén az egész képernyő.
Egy dolog nem tetszik: hiányoznak a lapozó billentyűk.......
Ami a Nook STG-t illeti:
http://www.youtube.com/watch?v=uaMgpJd8mlk
A tapasztalatokat én is várom, és én is meg fogom osztani.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Házimozi belépő szinten
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Total Commander
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nők, nőügyek (18+)
- Idén nyáron visszatér az HBO Max
- További aktív témák...
- iPad Pro M4 13" 256GB wifi hibátlan 2025.06.06. Apple jótállás
- Panasonic Toughpad FZ-G1 -I5-4310U - Ütésálló tablet- Ceruzával- AKÁR 11 órás akku
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest