- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtechun
veterán
válasz
vtechun #8720 üzenetére
Megjött a Kindle Paperwhite. Első benyomásom, hogy milyen pici, kecses. Abszolút egyben van, egyetlen - kikapcsoló - gombbal. Magyar szótárat ráraktam, működik. először max. fényerővel kapcsol be, ez szerintem nem nagyon fog kelleni, mert tényleg erős, viszont közepestől valamivel visszább véve már teljesen kellemes minden körülmények között. Nagyon érzékeny a kijelzője, jól lehet rajta gépelni - webcímet pl..
Alapból volt rajta valami nagyobb update fájl. Ez ugye 163 megát foglal, ezen kívül jó 1,1 giga volt szabadon, 50 mega volt rajta, amit a felhőből szedett le nagy hirtelen - könyvek. Alapesetben semmi foltosodást nem látok, de nagy fényerőn azért előjön, de szerintem nem nagyon van olyan barom aki ilyen max fényerőn használja - vagy ha igen, akkor nagy napfényben, ott meg akkor sem látszik. Hasonló ez az ipad foltosodási hype-hoz, az is foltosodik max. fényerőn, de rohadtul ki is égeti az ember szemét, ha sötétben szeretné úgy használni.
Már csak valami jó kis kortárs olvasnivaló kellene rá, valami dokumentum szerű - nem regény. Esetéeg ajánlhattok valamitÉn a Richard Branson életrajzra gondoltam
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-560M I 4GB I 250GB I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest