- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
hapakj
őstag
Ott tényleg jobb az üzemidő ami tök jó, de kb tényleg ugyanez a helyzet. Nem olcsóbbak és sokban néztem, hogy ventilátor van
Jó ez az én hülyeségem, de én nagyon szeretem a Macbook Air szellőző mentes homogén aluminium házát. Ez egy olcsób Ryzen SoC-s Asus Vivobook [link] hát szerintem borzalmas a belső felépítése egy Macbook Airhez képest, kb rengeteg hely van benne még akkunak / passzív hűtésnek, erre beleraknak egy ventit. Ok tudom így olcsóbb, meg több a kopó alkatrész.
Az meg hogy kb az alap M4 is megfogja a Snapdragon Elite X-et teljesítményben az vicces.
Jah és az én 2021-ben vásárolt M1-es Air-em, amikor még azt se tudták mi az AI PC, már megkapta az Apple Intelligence-t
-
martonx
veterán
Egyetértek, írtam is, hogy az új konfigom nem ennyire kicsi, de ettől még nagyon kicsi (a fényképednél maradva kb. a hangfal mérete, röhögve elfér az asztalon, rengeteg üres hely marad mellette, és csak ez számít nekem), cserébe belefér 4 slotnyi ram, 3 SSD, és egy kisebb VGA kártya is, ha kellene a későbbiekben (sőt varázslat, de még procit is fejleszthetek benne a későbbiekben
).
Vannak esetek, amikor fontos, hogy kicsi legyen a gép, de nem akarom a hátizsákomban hurcolni, mert az már feleslegesen kicsi, és feleslegesen kényszerít kompromisszumokra, és feleslegesen fizetek olyanért (extra mini méret) ami nem is kell.Fejlesztőként dolgozok, már nem emlékszek konkrétan, hogy anno milyen problémák voltak, azt tudom, hogy ami windowson next-next-finish volt, az itt kemény varázslás, guglizás, command line próbálkozás volt. Azóta lehet, hogy fejlődött a platform, én mindenesetre maradok a next-next-finishnél, és a fele annyi pénzből összerakott könnyen, olcsón továbbfejleszthető kis windowsos gépeknél.
Nem akarok én semmivel versenyezni, csak leírtam a véleményem, emlékeim.
Te is leírtad, tiszteletben tartom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen egeret válasszak?
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged