- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
A techpowerup fórumán jobban kivesézték ezt X86S témát itt és itt
Az X86S-en virtualizált módban -64bites OS alatt- lehett volna 32bites OS-t futtatni,(gondolom a szokásos vmware, virtualbox, qemu módszerrel) ezt a lehetőséget még épp bennehagyták volna. Natívan azonban nem tudott volna 32bites OS-t futtatni. Egyik előnye lett volna ennek a herélt X86_64-nek az egyszerűbb indítás(egyből 64 bites módban lehetett volna inicizalizálni), gyorsabban postoltak volna az alaplapok bios-ai. Meg gondolom a gyártásuk valamivel olcsóbbra jött volna ki. Én még kivettem volna a virtualizált 32bites os futtatásának lehetőségét is, és herélt "Core Lite" procikat adtam volna ki 20-30%-al olcsóbban.
Remélem hogy az x86 Ecosystem Advisory Group keretében lesz "X86_64 Lite" és ennek nyomán olcsó herélt Ryzen Lite és Core Lite procik a későbbiekben. -
attilav2
őstag
Ez az X86S alkalmas lett volna herélt olcsó procik kiadására, amit csóróbbaknak elérhetőbb áron tudtak volna adni. Lehetett volna "Core Lite" szériát csinálni, 32bites támogatás nélkül. Akik bevállalták volna hogy a 32bites támogatás hiánya miatt lehet némi szívás, azok pl 50%-30%-20%-al olcsóbban megkaphatták volna az aktuális Core procik Lite verzióját. Kár hogy ebből nem lett semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest