Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Pontosan azért nincsennek a radaromon. A 2C2T a 2000-es években még jó volt, de már a 2010-es évek első felében kezdett lassan kevés lenni (igaz az I3 utána még sokáig futott 2C4T-vel, ami nagyjából 2020-ig használható volt --> saját példámon is tudom) de 2024-re szerintem már nulla.
Rárakok egy modern oprendszert (ezek általában 4GB RAMmal jönnek), két mag folyamatosan leterhelve (persze, mert annyi végzi a 4-6-8 dolgát) a RAMból is 3,8GB egyfolytában tele, és máris Pentium II 256MB RAMmal szinten állunk...Volt egy régi Pentiumom (G3258) (kezdetektől gyors SSDvel), azt is kicseréltem 2022-ben (pedig 4,6GHZ-en volt járatva) előbb egy I3-asra (hatalmas előrelépés volt) majd került bele egy 4th gen I5, és még az is érezhető volt az I3-hoz képest. Ha nem mesebeli árai lennének a 4th gen I7nek még most is, akkor menne bele az, ígyis 4GB-ról 16GBra felbővítettem már, kap egy RX570 8GB-ot, és még úgy ahogy, játékra is használható gép lenne.
2024-ben (netalán Win 11 alatt) 2C2T, vagy 2C4T, már nem sokra elég. Én már irodába se tolnék így ki senkivel, maximum ha valami XP-s Win7-es környezetben kell dolgozzon valami szoftver miatt.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...