Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- DIGI Mobil
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ulefone Note 16 Pro - nem mindegy, mennyi
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lassan át kell képezzem magam űrhajós mérnöknek aki a földön van persze.
-
-
Csak jó helyre kell születni
K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̆˜”*°•.˜”*°• E-L-I-T-E •°*”˜.•°*”˜K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̠͓͉̭͉̆
-
-
azbest
félisten
a szaudi hercegséghez már a szüleid is lecsúsztak róla
Egyébként meg, hogy kik a befektetők, amit a hírben említenek. Ez inkább az amcsi befektetők sara.
A szaudiak mindenféle iparágban hosszútávú befektetéseket keresnek régóta, gondolva arra, hogy az olaj után is lesz élet, akkor is kell valamivel pénzt keresni.
A nyugati befektetők többsége meg rövidtávú spekuláns, akik a pillanatnyi haszon érdekében tönkretesznek bármilyen sikeres céget.[ Szerkesztve ]
-
-
Tudjátok mit, én nem is akarok befektetni, ha tényleg olyan jó ez az űrhajósdi, Musk megoldja saját pénzből. Én nekem elég a munka nélküli pénz is.
K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̆˜”*°•.˜”*°• E-L-I-T-E •°*”˜.•°*”˜K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̠͓͉̭͉̆
Új hozzászólás Aktív témák
it Szaúd-Arábiából és az Egyesült Arab Emírségekből érkezik jelentős befektetős a SpaceX-hez.
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Streamnet Zrt.
Város: Budapest